Homo Deus

Yuval Noah Harari har skrevet en bok som utforsker menneskets fremtidsutsikter, i en verden der teknologi og data blir stadig viktigere. Han tar for seg mangfoldige temaer som religion, historie og naturvitenskap. Dette for eksempel i tanken om menneskets levetid. I vår higen etter udødelighet, har vi klart å utvikle legevitenskapen og teknologien til et punkt hvor vi kanskje snart vil kunne leve i 150 år. Hva vil dette føre til for menneskets livssyn og verdi, når verden automatiseres mer og mer? Homo Deus retter søkelyset mot viktige spørsmål. Det er en lydbok vel verdt å høre.

Lytt til Homo Deus - gratis i 30 dager på Storytel

Harari er ikke redd for å komme med dristige teorier. I sin forrige bok, Sapiens, tok han for seg menneskehetens historie fra 70 000 år siden, til nåtid. Han satte fram en teori om at Homo Sapiens ikke lenger vil eksistere om 1 000 år. Dette da våre fremskritt innen bioteknologi vil føre til skapelsen av en ny menneskeart. I Homo Deus tar Harari et nærmere syn på bioteknologi i form av såkalte cyborger, kombinasjonen av menneske og maskin, og hvorvidt disse vil arve jorden. Last ned lydboken Homo Deus gratis, og hør Hararis spennende teorier.

Homo Deus – en kort historie om i morgen

Som tittelen tilsier, handler Homo Deus om morgendagens menneske. Et nærmest guddommelig vesen, i følge forfatteren. Harari tar for seg vårt jag etter udødelighet, en egenskap som så langt har vært reservert for guder. Han utforsker også mulige konsekvenser av menneskets kamp mot døden. Harari ser på mulighetene for at våre fremskritt innen bioteknologi vil forbipassere enkle biokjemiske endringer, og gå over i fysiske endringer av menneskekroppen. Vil cyborger og roboter en dag herske over planeten vår, i en verden der Homo Sapiens ikke lenger eksisterer? Homo Deus er en tankevekker i vår høyteknologiske verden.

Hør Homo Deus gratis i dag

Hos Lydbokapper er det samlet forskjellige apper som tilbyr lydbøker. Slik kan du velge hvilken som passer best for deg. Her kan du se hva de ulike appene tilbyr, hvor lange gratis prøveperioder de har, og hva andre synes om tjenestene. Alle appene er legitime og trygge å bruke. Du behøver ikke bekymre deg for svindel. Alt du trenger å gjøre er å finne appen som passer best for deg. Last den ned, så kan du begynne å høre på lydbøker. Kanskje Homo Deus blir en ny favoritt!

Homo Deus
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel