Hva skal vi med stjerner nå?

Boken ble utgitt i 2007 og handler om både sorg og kjærlighet i kjølvannet av tsunamien som blant annet rammet Khao Lak, Thailand, julen 2004. Tusenvis av mennesker døde som følger av naturkatastrofen, inkludert mange nordmenn som skulle tilbringe juleferien sin på en vakker og varm ferie. Dette er en sår historie om en tragedie som rammet mange, og boken søker en vei ut av sorgen. Historien finnes i flere formater, også på lydbok.

Lytt til Hva skal vi med stjerner nå? - gratis i 30 dager på Storytel

Espen Olafsen, tidligere fotballtrener for laget Lyn, hadde en lykkelig familie og gode venner som alle skulle feire en fin jul sammen i Thailand. En naturkatastrofe endret dette, og tok fra Olafsen de kjæreste han hadde i livet. Biskop Per Arne Dahl er medforfatter og har utgitt flere bøker om liv og følelser, og er engasjert i å hjelpe etterlatte i krise og i sorg. Boken kan du nå høre gratis.

Handlingen i Hva skal vi med stjerner nå?

Olafsen var i Khao Lak sammen med sin kone Elfrid, og deres to barn Balder og Frøya, da tsunamien inntraff. Han mistet begge jentene sine, og sammen med sønnen må han finne tilbake til meningen med livet, uten dem han mistet. Det er en vanskelig tid både for far og sønn, og i boken gjengir Olafsen refleksjoner om den lange veien de to har hatt siden tsunamien. Livet er skjørt, men kjærligheten er fortsatt sterk.

Hør Hva skal vi med stjerner nå? gratis

Du kan høre boken i ulike lydbok-apper, helt gratis i en begrenset periode. Lydboken er 5 timer og 30 minutter lang, og er innlest av forfatterne selv, Olafsen og Dahl. Lydbok-appene er fleksible og lar deg lytte til boken når det passer deg. Dette er ingen lett bok å høre på: den er mørk og trist når den gjengir hendelsesforløpet da tsunamien traff land, samtidig som den skildrer menneskets mentale styrke i ettertid.

Hva skal vi med stjerner nå?
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel