Hvem skal bygge landet?

Tross noe varierte bakgrunn på arbeidsmarkedet, så er Jonas Bals nok best kjent som politisk rådgiver. I tillegg til å være skribent av bøker tilgjengelig som lydbok, er han også fagforeningsmann og fungerende vararepresentant for Oslo Arbeiderparti på Stortinget i perioden 2017–2021. Bals er spesielt engasjert i arbeidet mot sosial dumping.

Lytt til Hvem skal bygge landet? - gratis i 30 dager på Storytel

Han er kjent for å ha kritisert eget parti for å ha for få politikere fra den typiske arbeiderklassen. Hans engasjement har resultert i en bok om temaet, og denne boka kan skaffes i både innbunden og heftet versjon, i tillegg til at man kan høre den gratis på lydbok.

Handling i Hvem skal bygge landet?

I dagens samfunn er det slik at mange fagutdannede ikke anbefaler denne typen utdanning til sine egne barn, og bakgrunnen for dette er at mange anser f.eks en tømrerutdanning for å være dårligere enn en universtetsgrad. Her forteller Jonas Bals hvorfor sosial dumping og synkende yrkesfaglige studier rokker ved selve fundamentet i det norske sosialdemokratiet.

Lytt til Hvem skal bygge landet? gratis!

Hvem skal bygge landet?, som er skrevet av politisk rådgiver Jonas Bals, er en bok som er utgitt i både innbundet og heftet versjon, men den kommer også som lydbok. Man kan lytte til denne boken og mange flere helt gratis i en begrenset periode ved å bruke en av lydbok-appene på siden vår.

Hvem skal bygge landet?
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel