Hverdagspsyk

Boken Hverdagspsyk er skrevet av Rebekka Egeland, Peder Kjøs og Carina Carl (tidl. Poulsen) og finnes tilgjengelig som lydbok. Egeland er utdannet klinisk psykolog og har en videreutdannelse i mindfulness-basert stressreduksjon. Carl er også utdannet klinisk psykolog og har i tillegg blant annet utdanning innen personlig trening og mindfulness. Kjøs er psykolog som har blitt sett i terapiserien fra NRK «Jeg mot meg». De har samarbeidet for å skrive en slags guide til hvordan du kan få det bedre, både med deg selv og det rundt deg.

Lytt til Hverdagspsyk - gratis i 30 dager på Storytel

Hverdagspsyk kan hjelpe deg med å håndtere motgang og utfordringer du opplever i livet ditt. Den vil kunne vise deg ulike tiltak du kan gjøre for å få en bedre hverdag og en bedre relasjon til deg selv. Lytt til lydboken gratis for å få noen tips! Målet er å kunne få et liv hvor du som individ kan fungere bedre. Blant annet hvordan du kan få mindre negative tanker og stress, som igjen vil føre til et lykkeligere liv med bedre selvtillit. Boken viser også hvordan personlige egenskaper kan spille seg ut i relasjoner med andre.

Hvem passer Hverdagspsyk for?

Hverdagspsyk er et verktøy til personer som ønsker å håndtere motgang på en konstruktiv og god måte. Boken passer ikke bare for de som står ovenfor en hverdag med ulike utfordringer, men også de som har en interesse og vil lære mer om psykologi, stresshåndtering og mindfulness. Den gir et innblikk til ulike situasjoner og tiltak personer kan gjøre for å kunne skape en bedre hverdag og et bedre bilde av seg selv. Det er en bok om personlig utvikling som vil være til god hjelp for de som trenger den.

Lytt til Hverdagspsyk gratis

Hverdagspsyk er en bok som vil være et verktøy for de som opplever vanskelige situasjoner i livet sitt. Sammen med boken vil du finne tiltak som vil redusere negative tanker og stress, som igjen vil føre til en bedre hverdag hvor du vil kunne se deg selv i et bedre lys. Nå kan du høre Hverdagspsyk helt gratis i en begrenset periode ved å prøve en av lydbokappene du finner på siden her. Test ut ulike apper og lydbøker helt gratis og finn dine favoritter i dag!

Hverdagspsyk
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel