Hypnotisøren

Mørk krim med grusomme mord og en uventet ondskap. Hypnotisøren toppet lenge bestselgerlistene, og er det første bindet i serien om etterforsker Joona Linna. Boka er én i en rekke lydbøker du finner hos Storytel , og serien har til dags dato syv bøker. Den første kom ut på norsk i 2010, og er skrevet av Lars Kepler, pseudonymet det svenske forfatterparet Alexander Ahndoril og Alexandra Coelho Ahndoril bruker.

Lytt til Hypnotisøren - gratis i 30 dager på Storytel

Synopsis

I løpet av kort tid blir et ektepar og datteren deres funnet brutalt myrdet, kun sønnen har overlevd. Det viser seg at paret hadde enda en datter, og hun er sporløst forsvunnet. Politimannen Joona Linna skjønner fort at det er et kappløp mot tiden for å finne henne før morderen gjør det. Samtidig er sønnen i sjokktilstand etter det som har skjedd, og er umulig å avhøre. Derfor tar Joona Linna kontakt med hypnotisøren Erik Maria Bark. Han hypnotiserer sønnen, og en rekke skremmende detaljer kommer frem, hvilket setter i gang en serie med grusomme hendelser. Hadde det ikke vært fantastisk å kunne høre på denne lydboken helt gratis?

Hvilke lesere liker boken?

Lydboken er for krimelskere som ikke er redde for grusomme detaljer, og folk som liker å gjøre dypdykk i menneskets psyke. Her møter vi en morder som er en inkarnasjon av ondskapen selv, og vi får et innblikk i hvorfor mennesker handler som de gjør. Lydboken anbefales for voksne mennesker og moden ungdom på grunn av de grusomme detaljene, men dersom du er vant med sjangeren bør det ikke være noe problem. Hypnotisøren er en utrolig gripende bok, med et gjennomgående høyt nivå av spenning, hvilket gjør det vanskelig å legge den fra seg.

Hør gratis

Med så mye spenning gjennom hele boken, og en ny vri rundt hvert eneste hjørne, er det ingen tvil om at dette er en bok du bør få med deg. Heldigvis har Storytel lydboken, og denne kan du lytte til gratis i hele 30 dager. Det er ingenting å vente på, slapp av og kos deg mens du finner ut hvem den grusomme morderen er.

Hypnotisøren
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel