Hyttebok frå helvete

Are Kalvø vokste opp på pittoreske Sunnmøre, men flyttet til byen for å gjøre karrieren som standup-komiker og programleder på NRK. I 1994 debuterte han også som forfatter og har siden utgitt flere humoristiske bøker på nynorsk som for eksempel Ny grunnlov og Bibelen 2. Kalvø er kjent for sin ironiske stil, og Hyttebok frå helvete er intet unntak. Er du etter en lydbok som er både artig og kanskje litt sint, er dette noe for deg. Den er preget av ironisk forvirring om hva er det som tiltrekker tusenvis av nordmenn i den barske norske naturen etter en viss alder.

Lytt til Hyttebok frå helvete - gratis i 30 dager på Storytel

Hvorfor har naturen blitt så viktig i spørsmålet om hva typisk norsk er? Og hvorfor kultiveres besettende forhold til naturen av det norske folk? Hva med dem som trives best i byen og ikke har lyst til å dra på hytta på død og liv? Er det virkelig mindre kos i sofakroken hjemme enn oppe på fjellet? I denne herlige 7 timer og 52 minutter lange humreboken uttrykker forfatteren sin frustrasjon over hvordan det føles å være tvunget til å vende seg til naturen for å få vennene sine tilbake. Hør gratis på lydboken og finn ut mer om den!

Om Hyttebok frå helvete

Alt i Ares liv virket bra, men så plutselig begynte han å legge merke til en merkelig tendens. Alle han kjente plutselig startet å skryte av sine hytteturer og naturopplevelser på sosiale medier, og gradvis mistet han mange gode venner til hytter, fjell, skianlegg og skog. Den eneste han kunne da gjøre for å forstå denne galskapen, var å gå i vennenes fotspor, kjøpe seg mye dyr sportsklær og utstyr og legge ut på tur både på ski og til fots. Ifølge Sunnmørsposten treffer boken både sofagriser og naturelskere, og det er også artig at Turistforeningen ga Kalvøs bok til sine ansatte til jul.

Lytt til Hyttebok frå helvete helt gratis

Dersom du synes at denne lydboken kan være interessant og midt i blinken for noen du kjenner, eller du vil kose deg med mye latter og humoristiske fortellinger om turglade og turgale nordmenn, kan du lytte til den gratis via en lydbokapp du finner på siden. Det er lett å komme i gang med registrering, laste ned boken og nyte den både fra sofaen og når du er ute på tur. Sjekk ut alle de mest populære lydbokappene på vår side – du kan prøve dem ut helt kostnadsfritt i en begrenset periode. Lytt til Hyttebok frå helvete gratis i dag!

Hyttebok frå helvete
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel