I hodet på en tenåring - Hva trenger ungdom fra foreldrene?

Forfatteren er utdannet journalist og psykolog. Han holder ofte foredrag for foreldre og har skrevet boken: I hodet på en tenåring - hva trenger ungdom fra foreldrene? Denne interessante fortellingen kan man høre som lydbok for å forstå ungdom bedre og kanskje på en litt annen måte enn tidligere. Her kan du som forelder lære mer om behovene til tenåringene og hva de trenger fra deg. Det de aller fleste trenger er å bli forstått.

I denne boken får vi høre masse om hva det er ungdommer trenger fra foreldrene sine. Lars Halse Kneppe ser både på det gode og det dårlige ved ungdomskulturen. Lytt til denne boken: I hodet på en tenåring - hva trenger ungdom fra foreldrene? gratis om du vil høre mer om hva han får ut av å høre på ungdommene. Noe av det viktigste foreldrene kan gjøre er å forstå og rett og slett være glad i ungdommene.

Lytt til I hodet på en tenåring - hva trenger ungdom fra foreldrene? gratis.

Denne boken handler om hvordan ungdommer tenker og hva de ønsker fra sine foreldre. De ønsker å bli forstått med alle de utfordringene hverdagslivet handler om. Forfatteren som er psykolog, snakker mye med ungdommer hver dag. Så, han har lært mye om bekymringene, frustrasjonen, stress, psykisk helse osv. Ungdommene ønsker å bli sett og forstått av sine foreldre. Og det å føle seg elsket. Det er ikke alltid det er så lett å være verken forelder eller tenåring.

Hvis du har lyst til å vite mer om hva det er som skjuler seg hos ungdommene, så lytt til I hodet på en tenåring - hva trenger ungdom fra foreldrene? lydboken gratis i en begrenset periode.

Du kan høre på lydboken I hodet på en tenåring - hva trenger ungdom fra foreldrene? gratis ved å prøve appene på dette nettstedet! Det er en interessant bok som anbefales til alle foreldre om det å være en tenåring i dag. Dette er en berikende bok som som gir et innblikk i ungdomskulturen og nå kan du til og med høre om denne helt gratis. Boken har fått god kritikk og du kommer til å lære mye av den.

I hodet på en tenåring - Hva trenger ungdom fra foreldrene?
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel