I vargens tid (Game of Thrones)

Det er kanskje ikke alle som har hørt om I vargens tid, men den amerikanske originaltittelen, A Game of Thrones, er det sannsynligvis mange som har hørt om en gang.

Lytt til I vargens tid - gratis i 30 dager på Storytel

I vargens tid, tema og forfatter

Gitt at Game of Thrones kanskje er den aller mest kjente TV-serien i verden, så er det sannsynligvis mange som kjenner til noe av historien. I vargens tid er den første boken i bokserien som på norsk heter En sang om is og ild. Som mange kjenner til, igjen kanskje grunnet TV-serien på HBO, er det George R.R. Martin som er forfatteren bak denne bokserien.

Det som kan være greit å få med seg er at selv om serien En sang om is og ild er bygget opp av, per i dag, fem bøker, så finnes det ti ulike bøker på norsk. Grunnen til det er at hver bok er delt opp i to, slik at I vargens tid er den første delen av den første boken. Det er altså denne boken du må begynne med hvis du skal gi deg i kast med dette eventyret i bokform.

I vargens tid, hvem er den egentlig for?

At Game of Thrones har fått kultstatus, og lanseringen av siste sesong får oppmerksomhet i alle media, vil selvfølgelig ha en betydning for hvem som leser boken I vargens tid. For noen vil det kanskje være greit å unnslippe hysteriet en stund, med en versjon som gratis lydbok istedenfor.

Samtidig kan det også være at Game of Thrones i bokform, som vi ikke kommer unna at denne boken vil bli klassifisert som, kan åpne opp universet også for de som ikke har vært interessert før.

Lytt gratis til I vargens tid

Du kan lytte til denne lydboken, og mange andre, helt gratis i 30 dager på Storytel.

I vargens tid
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel