Inn i villmarken

Det var i 1992 amerikaneren Christoffer McCandless ga opp det moderne liv, ga bort alle sine eiendeler og forsvant inn i Alaskas villmark for å starte på nytt. Noen måneder senere ble han funnet død av en jeger i en gammel buss. Hvorfor kuttet McCandless alle bånd med det moderne liv, og hva skjedde med han? Inn i villmarken er en spennende historie basert på virkelige hendelser og er lest inn som lydbok av Kåre Sivertsen.

Lytt til Inn i villmarken - gratis i 30 dager på Storytel

Mannen bak Inn i villmarken er forfatter og frilansjournalist Jon Krakauer. Han skrev først en lengre artikkel om Christoffer McCandless, en artikkel som slo godt an blant publikum, før han begynte på boken som også har gjort stor suksess. I boken prøver Krakauer å finne ut hvorfor McCandless gjorde som han gjorde, og hva han ønsket med sitt nye liv. Hør Inn i villmarken samtidig som du prøver en lydbokapp gratis i en begrenset periode.

Hvorfor du bør lese Inn i villmarken

Christopher McCandless vokste opp i Virginia. Etter avsluttet skolegang kuttet han kontakten med familien og begynte en reise gjennom USA som haiker. I april ankom han snødekte Alaska, kun utstyrt med ris, en rifle, et kamera og noen bøker om spiselige planter. Han takket nei til en forespørsel om han ønsket klær som var bedre rustet for sitt nye liv, og ble senere funnet død av en jeger samme høst i en forlatt buss.

Hør Inn i villmarken gratis

Er du en av de som har lyst til å lese flere bøker, men ikke helt finner tid og ro til å gjennomføre en hel bok? Tidligere kunne du få lydbøker på CD plater eller som mp3-filer. I dag er det lettest å få med seg nye bøker om du prøver en lydbokapp som er tilgjengelig på din smarttelefon døgnet rundt. Finn den beste lydbok appen for deg og få tilgang til flere lydbøker gratis i en begrenset periode.

Inn i villmarken
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel