Insektenes planet

Insekter finnes overalt. Selv om vi ofte irriterer oss over dem er disse små vesenene helt essensielle for økosystemet vårt, og selv vi store mennesker er helt avhengige av dem for å overleve. I en kort lydbok vil du kunne høre hva slags arbeid de gjør for oss. Det er lurt å kunne, de er tross alt 200 millioner ganger flere enn oss!

Lytt til Insektenes planet - gratis i 30 dager på Storytel

Anne Sverdrup-Thygeson er en kjent forsker innenfor biologi og naturvitenskap, og til daglig har hun stilling som professor i bevaringsbiologi på NMBU. I tillegg til forskningen har hun skrevet flere populærvitenskapelige bøker og om emnet, som du kan høre gratis her. Etter Insektenes planet er du kanskje interessert i Buzz, Sting, Bite eller Extraordinary Insect fra samme forfatter.

Insektenes planet

Insektenes planet er en faktabok fylt av historier fra insektenes verden. Her vil du få et innblikk på de ulike artene, hvordan og hvor de lever, arbeidet deres og hva dette betyr for oss. Lær hvilke overraskende produkter som stammer fra insekter, hvordan de hjelper oss i forskning og ingeniørverdenen, og hvordan de stopper andre skadelige organismer.

Hør på Insektenes planet gratis

Insektenes planet er den perfekte boken for lange bilturer. Som en viktig bok er den lett faglig fordøyd og perfekt for barna og voksne som vil lære mer om jorden vi bor på. Sett på den kritikerroste lydboken gratis og hør på 7 timer med fantastiske historier fra forskeren Anne Sverdrup-Thygeson. Boken er spilt inn av Vibeke Thoresen Dahle.

Insektenes planet
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel