Jeg er Zlatan

Beretningen om Zlatan Ibrahimović er en utrolig historie om hardt arbeid og enorm viljestyrke, og forteller om hvordan den svenske gutten, som vokste opp i fattige kår i Rosengård i Malmö, i dag sees på som en av verdens fremste fotballspillere.

Lytt til Jeg er Zlatan - gratis i 30 dager på Storytel

Fra Rosengård til Barcelona

Det er journalisten og forfatteren David Lagercrantz som har skrevet denne boken om Zlatan, og det er en svært lettfordøyelig bok. Ved hjelp av Lagercrantz' språklige virkemidler føles den mer som en uformell samtale mellom to kamerater enn en biografi om en av verdens mest verdifulle fotballspillere. Boka er basert på mer enn hundre timer med samtaler mellom Lagercrantz og Zlatan, og man får høre historien slik Zlatan selv husker den. Ikke bare får man innsikt i Zlatans oppvekst og vei mot fotballkarrièren, men også ulike utdrag fra de utfordringene man møter når man spiller fotball på toppnivå.

Hvem bør høre lydbokversjonen av Jeg er Zlatan?

Lydboka er et must for de som er interessert i Zlatans karrière og fotball generelt, men den kan også nytes av de som liker fortellinger om personlig mestring og viljestyrke. Språket gjør at denne lydboken er svært lettfordøyelig og underholdende for de som ikke nødvendigvis leser mye. Man trenger på ingen måte å være spesielt interessert i fotball for å nyte denne lydboka på Storytel. Dette er først og fremst en historie om mestring og dedikasjon. I boka blir man kjent med Zlatans tøffe oppvekstvilkår i Malmö, hans venner og fiender, og hvordan livet som Sveriges største fotballspiller er.

Hør lydboken Jeg er Zlatan gratis

Hos Storytel kan du høre denne lydboken gratis i 30 dager når du melder deg inn. Med egne apper til både iOS og Android kan du laste ned denne lydboken og mer enn 120 000 andre titler, slik at du kan høre de akkurat der det passer deg best.

Jeg er Zlatan
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel