Jeg heter Michael og er alkoholiker

Jeg heter Michael og er alkoholiker er en lydbok som handler om P4-profilen Michael Andreassens vei inn i alkoholismen, samt også hvordan han klarte å bli tørrlagt. Lydboken forteller om hvordan han gradvis mistet kontrollen over alkoholen. Boken er ment å være til hjelp for pårørende med familiemedlemmer eller venner som misbruker alkohol, spesielt under høytider og ferier.

Lytt til Jeg heter Michael og er alkoholiker - gratis i 30 dager på Fabel

Alkoholmisbruk er dessverre et økende problem i Norge. Så mange som en av ti har en i nær krets som har et større eller mindre alkoholproblem. Mange greier å holde drikkevanene sine skjult for venner og familie i lengre perioder, men mange mister etter hvert kontrollen over alkoholen. Lydboken Jeg heter Michael og er alkoholiker, er skrevet med tanke på nettopp de pårørende.

Lytterne til denne lydboken

Lydboken kan også være til hjelp for de som har et problem knyttet til alkohol, i tillegg til pårørende. Boken har en spilletid på rundt fem timer og er lest inn av forfatteren selv. Lydboken kan du høre gratis på lydbokapper i en viss periode, og den passer for de som liker sterke historier fra det virkelige liv.

Den populære P4-profilen Michael Andreassen klarte å skjule sitt begynnende alkoholproblem for de rundt seg i mange år. Verken arbeidskollegaer, venner eller familier visste noe. Etter hvert klarte han ikke å kontrollere alkoholmisbruket, og han endte på et tidspunkt opp med å kjøre i fylla. Michael Andreassens historie kan du i en begrenset periode høre gratis via flere lydbokapper.

Lytt til Jeg heter Michael og er alkoholiker gratis

Jeg heter Michael og er alkoholiker er en av mange sterke historier om hvordan alkoholen kan ta over kontroll i noens liv. Han er ikke den første, og heller ikke den siste med dette problemet. Alkoholmisbruk er en avhengighet og en sykdom. En sykdom en aldri kan bli helt frisk av, men som en kan lære å kontrollere og leve med.

Å høre på lydbøker blir mer og mer populært. Stadig flere apper gjør det mulig å bli kjent med det skrevne ord på måter det før ikke var mulig. Denne lydboken kan du via diverse lydbokapper høre gratis i en viss tidsperiode. Dette er en gylden mulighet for deg som for eksempel pendler til jobb og trenger noe å slå ihjel tiden med.

Jeg heter Michael og er alkoholiker
Prøv gratis i 30 dager:
Fabel