Jeg skulle ha sagt jeg elsker deg

Som lege har Audun Myskja valgt å gå i dialog med mennesker som ligger for døden, og intervjuet dem om tankene som dukker opp når en synger på siste verset. Her kommer livet som passert i revy fram: gledene, sorgene, oppturene og nedturene. Livet som følelsesladet berg-og-dal-bane beskrives fra flere vinkler, og Myskja blander egne refleksjoner sammen med gjengivelsene av døende menneskers historier til en dyp og innsiktsfull lydbok.

Lytt til Jeg skulle ha sagt jeg elsker deg - gratis i 30 dager på Storytel

Jeg skulle ha sagt jeg elsker deg er et fengslende verk som vekker dype tanker hos lytteren. Myskja hadde samtaler med 12 forskjellige mennesker under utarbeidelsen av boken, som kunne fortelle om det å leve autentiske liv, sette pris på øyeblikkene og ivareta relasjoner med andre. På dødsleiet kan et helt liv oppfattes som veldig kort. Lytt gratis i en bestemt periode for å få et dypere perspektiv på livet.

Handling i Jeg skulle ha sagt jeg elsker deg

Vi er mange som forundrer oss over den gåtefulle tilværelsen vi lever i, og som gjerne skulle forstått mer om andres følelser for å finne ut hvorvidt de matcher våre egne. Audun Mykjas bok hjelper oss langt på vei. Tittelen på boken i seg selv er en påminnelse om at vi ikke må ta morgendagen for gitt, og at vi gjør best i sette pris på de rundt oss.

Lytt til Jeg skulle ha sagt jeg elsker deg gratis

Jeg skulle ha sagt jeg elsker deg er en fin bok å lytte til når du trenger å komme deg gjennom vanskelige tider. Ved hjelp av en av lydbokappene kan du lytte gratis en viss periode. La deg fengsle av Myskjas verk, og bla så gjennom et enormt digitalt bibliotek av litterære verker du kan lytte til. Slik kan du gjøre en tur med bil eller offentlig transport litt mer spennende.

Jeg skulle ha sagt jeg elsker deg
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel