Kan dyr prompe? - Den ultimate guiden til dyrenes flatulens

Kan dyr prompe? - Den ultimate guiden til dyrenes flatulens, er en faktabok som kan bli lyttet til som lydbok. Dette er en bok om dyrenes prompevaner og forskningen bak en promp. Dette er en morsom faktabok for barn fra 4 til 8 år som gir deg mer fakta om dyrenes flatulens enn du trodde du trengte. Denne boken gir en guide til 80 dyrs prompevaner.

Nick Caruso er postdoktor ved Virginia tech i avdeling for bevaring av fisk og vilt. Inspirasjonen til boken kom fra et spørsmål fra zoologen Dani Rabaiotti sin tenåringsbror som spurte om slanger promper. Dette førte zoologen til twitter som skapte hashtaggen #doesitfart. Denne hashtaggen ble katalysatoren til boken, Kan dyr prompe? - Den ultimate guiden til dyrenes flatulens, som kan bli lyttet til gratis på lydbok.

Kan dyr prompe? - Den ultimate guiden til dyrenes flatulens

Boken er en underholdende guide til forskjellige dyr og om de kan prompe eller ikke. Den ser på 80 dyr og deres prompevaner. Sild promper for å kommunisere, fugler promper ikke, men de kunne gjort det om de ville. Boken ser også på hvorfor hyene prompen lukter så ille som de gjør. Denne boken gir informasjon og fakta om promp som kommer i fra flere biologer.

Lytt til Kan dyr prompe? - Den ultimate guiden til dyrenes flatulens gratis

Kan dyr prompe? - Den ultimate guiden til dyrenes flatulens finnes på lydbok og blir lest av Per Inge Torkelsen. Lydboken varer i 2 timer og 23 minutter. Du kan lytte til lydboken gratis via forskjellige lydbok-apper. Flere lydbok-apper tilbyr en gratis periode til nye kunder. Dette gir deg friheten til å velge din favoritt app og du kan avslutte abonnementet om du ikke er fornøyd.

Kan dyr prompe? - Den ultimate guiden til dyrenes flatulens
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel