Karismakoden

Karismakoden: sju veier til sterkere personlig utstråling av svenske Eva Kihlström er ingen vanlig retorikkbok. Forfatteren som er utdannet i retorikk, journalistikk og pedagogikk avslører hemmelighetene bak sterk personlig utstråling og viser hvordan retorikken samspiller med kroppsspråket og utstråling, og hvordan de til sammen danner personens karisma. Dette er en lydbok for deg som vil bli en bedre taler, men fremfor alt en bedre lytter og formidler.

Lytt til Karismakoden - gratis i 30 dager på Storytel

Karismakoden ble først utgitt i 2006 og har siden solgt tusenvis av eksemplarer i flere skandinaviske språk. Ifølge forfatteren skrev hun sin debutbok fordi den var akkurat det hun selv ønsket å lese da hun begynte å studere fagene retorikk og kommunikasjon i Stockholm. Boken hjelper å frigjøre din skjulte karisma og trene opp evnen til å skape tillit og gode relasjoner. Lytt til lydboken gratis og finn ut mer om hvordan karisma kan læres.

Om Karismakoden

Ingen kan bli en ny Nelson Mandela, Marilyn Monroe eller Martin Luther King. Men alle kan gjøre det beste ut av seg selv og sine forutsetninger. Karismatiske mennesker er uvanlig uttrykksfulle, de snakker på en attraktiv måte og fanger oppmerksomheten vår både med ord, stor variasjon i stemmen, ansiktsuttrykk, kroppsspråket og andre ikke-verbale signaler. Boken viser deg hvordan kroppsspråk, holdning, evnen å formidle energi og lidenskap bidrar til å skape personlig utstråling.

Lytt til Karismakoden gratis

Lydbokapper.com gir deg en unik mulighet til å utforske forskjellige lydbokapper grundig før du bestemmer hvilken app matcher akkurat dine behov best. Ulike lydbokapper har forskjellige prøveperioder med gratis tilgang til sortimentet. Lengden på de aktuelle prøveperiodene varierer. Du kan slippe å betale for lydboken du har lyst på ved å registrere deg og utnytte en gratis prøveperioden på en av lydbokappene du finner tilgjengelig på nettsiden.

Karismakoden
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel