Kastanjemannen

Den unge etterforskeren Naia Thulin og den utbrente makkeren Mark Hess skal etterforske et uhyggelig drap på en yngre kvinne. Kvinnen blir funnet ved en lekeplass i en av Københavns forsteder med en kastanjemann hengende over seg. Fingeravtrykk fra kastanjemannen stammer fra en jente som politiet tror har blitt drept et år i forveien – sosialminister Rosa Hartungs datter. En mann har tilstått, men kort tid etter dukker et nytt drapsoffer opp. Også dette er en kvinne og slik som ved det første åstedet finner vi også her en kastanjemann med de samme fingeravtrykkene fra den savnede datteren, det er nå de ser en sammenheng mellom ofrene. Drapene skaper angst og får stor dekning over hele landet.

Lytt til Kastanjemannen - gratis i 30 dager på Fabel

Her blir vi tatt med på enn spennende og nifs reise hvor det interessante partnerskapet mellom etterforskerne blir dratt inn i en uhyggelig seriemorders planer. Etterforskerne kjemper mot klokken for å forhindre flere drap, samtidig som de må finne ut hvorfor drapene skjer og hvem som begår denne ugjerningen. Historien går i høygir og du føler nesten selv at du sitter og kjemper mot klokken sammen med etterforskerne for å unngå nasjonalt panikk grunnet en utspekulert seriemorder. Kan virkelig den unge etterforskeren Nina Thulin med den upålitelige makkeren Mark Hess unngå katastrofen? Klarer de å fange den ufyselige morderen før flere ofre blir funnet? Hør historien på lydbok gratis og finn ut selv.

Tempo, spenning og stil

Forfatter Søren Sveistrup som også står bak den meget populære TV-serien «Forbrytelsen», viser oss her at han også behersker krim i bokformat meget godt. Dette er en spennende roman som har høstet meget gode tilbakemeldinger og kritikerne roser Sveistrup for en mulig ny bestselger. Den spennende romanen som du nå finner på lydbok og kan høre gratis har fått terningkast fem av både VG og Dagbladet. Innleseren i denne lydboken er Jan Gunnar Røise og selve lydboken har en varighet på 13 timer, 30 minutter og 34 sekunder fra start til slutt. Her har du mange timer med spenning foran deg, og boken passer for alle som liker krim og direkte skildringer!

Lytt til «Kastanjemannen» gratis

I en begrenset tidsperiode vil «Kastanjemannen» som her er på lydbok være tilgjengelig gratis via diverse lydbokapper. Ikke gå glipp av muligheten til å høre den kritikerroste spenningsromanen fra Søren Sveistrup. Lydboken har allerede fått terningkast fem av både VG og Dagbladet, mens Politiken vurderer den som en mulig bestselger. Den vil fortsatt være tilgjengelig gratis i en tidsbegrenset periode på diverse lydbokapper. Hør den nå ved hjelp av den spennende stemmen til innleser Jan Gunnar Røise som setter Søren Sveistrups lydbok ut i liv. Dette er en fartsfylt fortelling som vil få deg til å vippe på stolkanten i spenning helt fra start til slutt. Her er det bare å feste setebeltet.

Kastanjemannen
Prøv gratis i 30 dager:
Fabel