Kroppen styrer tanken

Amy Cuddys New York Times- bestselger viser hvordan du blir modig og selvsikker gjennom at du har et bevisst kroppsspråk. Endrer du holdning og bruker kroppen, kan dette endre hvordan mennesker oppfatter deg. Dette er en lydbok som vil vise deg hvordan du kan gjøre såkalt «powerposing». Cuddy er en amerikansk psykolog, foredragsholder og forfatter. I 2012 holdt hun en kjent TED-talk om hvordan du skal bruke kroppsspråket til å overvinne utfordringer.

Lytt til Kroppen styrer tanken - gratis i 30 dager på Storytel

I boken vil du få detaljert informasjon om teknikker og forskningen bak metoden med å bruke kroppsspråket for å overvinne utfordringer. Lytt til lydboken gratis og se hvilke utfordringer du kan overvinne. Forskningen til Amy Cuddy viser at du faktisk kan «fake it 'till you make it». Med forandring av kroppsspråket forandrer du også sinnsstemningen, slik at du går inn i det du skal gjøre på en helt annen måte.

Hvordan Kroppen Styrer Tanken kan hjelpe deg

I Kroppen Styrer Tanken vil du høre mye om hvilke små ting som kan gjøre store forskjeller i livet ditt. Bruker vi en ekspansiv holdning istedenfor å holde hendene rundt oss, gir vi de rundt oss beskjed om at vi eier rommet – istedenfor å være små og usynlige. Innta vinner-holdningen på samme måte som idrettsutøvere, og du vil fort oppdage at dette hjelper deg med å forandre kroppsspråket ditt og hvordan du takler ting.

Hør på lydboken Kroppen Styrer Tanken gratis

Du kan høre på lydbok-appen og boken til Amy Cuddy gratis ved å prøve noen av de andre appene på siden. Når du har fått tilgang til lydboken kan du begynne med «powerposingen» din, og øve deg på å mestre hvordan du forbedrer kroppsspråket ditt. Bli modig og selvsikker av denne lydboken, mens du hører på alle de gode tipsene og måtene du kan hjelpe deg selv til å nå målene dine.

Kroppen styrer tanken
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel