Kunsten å lede seg selv

Kunsten å lede seg selv er en bok om selvutvikling, skrevet av Randi B. Noyes. Det er verdt å merke seg at Kunsten å lede seg selv opprinnelig er fra 1995, og at det har skjedd en del utvikling på dette området siden da.

Lytt til Kunsten å lede seg selv - gratis i 30 dager på Storytel

Om Kunsten å lede seg selv

Selvledelse er et svært populært begrep i dag, og benyttes spesielt mye innenfor ledelse. For mange ledere og organisasjoner er det å utvikle sine ansatte til å være selvledende et uttalt mål.

Denne boken handler om å finne dine egne styrker og kvaliteter, for så å utvikle og bygge på de slik at du får større påvirkningskraft og gjennomslagskraft, både i arbeidslivet og privat. Merk at fokus hele tiden er på å få resultater, det kan hende at du som har opplevd at andre bøker om selvledelse er for vage kan finne noe her. Du må være fokusert når du leser eller hører på denne boken, den finnes tilgjengelig som gratis lydbok i begrensede prøveperioder hos lydbokselskapene.

Forfatteren Randi B. Noyes har lang erfaring fra coaching og trening av ledere og store organisasjoner, hovedsakelig internasjonale og amerikanske selskaper.

Hvem er Kunsten å lede seg selv for?

Bøker innenfor selvledelse, og andre temaer som handler om personlig utvikling, kan være vanskelige å forholde seg til. Noen elsker dem, mens andre hater dem og synes det er helt meningsløst å lese om dette temaet.

Mye handler om forventninger, det er greit å ikke regne med at en bok vil forandre livet ditt over natten. Samtidig kan bøker som Kunsten å lede seg selv gi inspirasjon til endringer.

Lytt gratis til Kunsten å lede seg selv

Du kan lytte til Kunsten å lede seg selv, og mange andre lydbøker, helt gratis i 30 dager på Storytel.

Kunsten å lede seg selv
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel