Lev livet uten bekymringer

Er du på utkikk etter en lydbok som kan bidra til personlig utvikling gjennom effektive øvelser? Da er Lev livet uten bekymringer midt i blinken for deg. Den amerikanske forfatteren og foredragsholderen Dale Carnegie har her utarbeidet oppskriften på et liv med færre bekymringer og mindre stress. Forfatteren selv døde i 1955, men hans filosofi har levd videre i flere tiår – blant annet gjennom selskapet Dale Carnegie som ble stiftet i Norge i 1985.

Lytt til Lev livet uten bekymringer - gratis i 30 dager på Storytel

Du kan nå lytte til Lev uten bekymringer gratis i en begrenset periode. Gjennom 9 timer og 56 minutter lærer du deg ulike teknikker og øvelser som lar deg leve et mer bekymringsfritt liv. Mange i dagens samfunn sliter med stress og bekymringer, og de fleste ønsker å kunne leve livet med senkede skuldre. Lydboken er utgitt av Forlaget Lille Måne, og lest inn av Jan Liane.

Lev livet uten bekymringer – dette lærer du

Det finnes mange smarte teknikker som hjelper deg å oppnå indre ro. Ved å lytte til Lev livet uten bekymringer får du innsyn i praktiske, håndfaste og samtidig effektive teknikker for å stresse ned. Du lærer hvordan du kan få gode arbeidsvaner, noe som igjen motvirker stress og tretthet. Dale Carnegie mente det er bortkastet å la bekymringer styre livet, da de ikke tilføyer noe positivt. Det eneste de gjør er å stjele energi.

Lytt til Lev livet uten bekymringer gratis

Er du klar for å leve et mer avslappet og bekymringsfritt liv? Da bør du høre på en lydbok som Lev livet uten bekymringer. Du kan nå lytte til boken helt gratis gjennom en lydbok-app i en begrenset periode. Lydboken ble utgitt i 2012, men holder fortsatt koken. Gjør som så mange andre, og oppnå indre ro en gang for alle. Det er på tide å få tilbake kontrollen over ditt eget liv!

Lev livet uten bekymringer
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel