Liebhaberne

Romanen Liebhaberne ble gitt ut av Anne B. Ragde i 2017, og gir deg et innblikk i livene til folket som bor i Neshov. Dette er det femte bindet i den populære serien som begynte med Berlinerpoplene. Ragde har med Liebhaberne fortsatt på historien om karakterene som vi alle har blitt så glade i, og om livets slutt som kan ramme så brått – samt om hvordan livet likevel må gå videre. Liebhaberne kan nå høres gratis på lydbok i en begrenset periode.

Lytt til Liebhaberne - gratis i 30 dager på Fabel
  • Utgivelse: 2017
  • Forfatter: Anne B. Ragde
  • Femte bind i serien
  • Finnes gratis på lydbok

Handling

I boka følger vi Tormod Neshov, som er utslitt av minnene han blir oppsøkt av hver natt. Det siste han vil er å besøke Neshov, ettersom Torunn har tatt over gårdsdriften i et forsøk på å få skikk på den mer eller mindre falleferdige gården ved siden av begravelsesbyrået hun tar del i. En tredje karakter, Erlend, er for øyeblikket permittert fra jobben, slik at han kan følge med på oppussingen av Klampenborg-villaen, men plages av Krumme sitt strenge kostholdsregime.

I denne romanen følger vi i all hovedsak Torunn, men også farfaren hennes Tormod. Sistnevnte har vært på pleiehjem i en periode, og beveger seg knapt utendørs. Tormod og Torunns forhold skildres på en rørende vakker måte i romanen, noe som forsterkes av Ragdes evne til å gi livlige og realistiske beskrivelser av miljøet rundt karakterene. Rustne familieforhold og en overraskende vending i bokens slutt, gjør dette til en lydbok du ikke vil klare å legge fra deg.

Hvem er leseren?

I utgangspunktet er Liebhaberne en bok som vil falle i god jord hos de fleste. Boken rettes kanskje spesielt mot deg som faller for bøker med flotte skildringer og familieintriger. Det er selvfølgelig også en fordel å ha lest de fire første bøkene i serien, da dette danner grunnlaget for denne romanen. Du vil likevel kunne nyte boken og historien den formidler selv om dette er ditt første møte med Neshov-slekten og livet deres.

Dette er en bok du kan nyte mens du står på kjøkkenet og lager mat, eller mens du har satt deg godt til rette i godstolen med et pledd og en kopp varm sjokolade. Fortellerstemmen formidler bokens handling på en fengslende måte, og du blir raskt dratt inn i historien. Lydboken varer i 566 minutter, noe som gjør dette til en bok du fint kan fullføre i løpet av en helg eller mens du er på hyttetur.

Lytt til Liebhaberne gratis

Har du lyst til å få et innblikk i den dramatiske hverdagen til familien Neshov? Dersom du vil ha mulighet til å nyte boken mens du gjør andre ting, eller vil lukke øynene for å visualisere handlingen, er en lydbok midt i blinken. Liebhaberne kan i en begrenset periode lyttes til helt gratis gjennom en lydbokapp. Det finnes flere gode apper å velge mellom, noe som gjør Liebhaberne til en lett tilgjengelig roman.

Liebhaberne
Prøv gratis i 30 dager:
Fabel