Make More Money

Brian Tracy er ingen nykommer i rådgivningsbransjen. Han har skrevet over 70 bøker og produsert mer enn 500 læringsprogrammer om ledelse, motivasjon og personlig suksess. I nesten 40 år har han vært styreleder og administrerende direktør i Brian Tracy International, et selskap som spesialiserer seg i opplæring og rådgivning om ledelse, salg, selvtillit, målsetting, strategiutvikling, kreativitet og suksesspsykologi. Make More Money er en nyttig og inspirerende lydbok for lyttere som vil lære å oppnå mer enn de noen gang har drømt om.

Lytt til Make More Money - gratis i 30 dager på Storytel

Brian Tracys bok Make More Money introduserer enkle praktiske idéer som du kan bruke for en øyeblikkelig forbedring av din finansielle situasjon. Forfatteren hevder blant annet at mange selvgjorte millionærer har en rekke fellestrekk i form av tenkemåte og daglige vaner. I denne lydboka deler han kunnskapen sin, slik at du også kan bygge deg selv opp mentalt og bli millionær. Lytt gratis til lydboken og lær mer om hva som skal til for å lykkes.

Om Make More Money

Det som skiller denne boken ut fra mengden av andre selvhjelpsbøker, er at den inneholder betydelig mindre positiv, men kjedelig småprat, og fokuserer heller på ekte visdom fra suksessrike mennesker som både er velstående og driver virksomhet. I denne 149 minutter lange lydboken avslører forfatteren hemmeligheten bak suksessen til selvgjorte millionærer, nemlig hvordan rike mennesker tenker og hvilke vaner som skal til for å bygge seg selv, oppnå både personlig og profesjonell suksess og bli rik som resultat.

Lytt gratis til Make More Money

Lytt til lydboken Make More Money av Brian Tracy og en stor mengde andre lydbøker om økonomi, historie, næringsliv, filosofi og psykologi helt kostnadsfritt. Det er gratis å lytte til lydbøker i en begrenset periode via diverse lydbok-apper. Registrer deg allerede i dag og test hvilken app som passer dine behov best. Det beste av alt er at du kan laste ned dine favoritter på mobil eller nettbrett og nyte dem akkurat når og hvor det passer deg!

Make More Money
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel