Mastering The Market Cycle

Det er mye som påvirker markedet, økonomien og næringslivet – inkludert naturlige svingninger og menneskelig psykologi og atferd. Investor Howard Marks gir deg bedre innsikt inn i markedssyklusen, slik at du lettere kan tjene penger med din nye kunnskap. Mastering The Market Cycle – som har blitt priset av blant andre ingen ringere enn selveste Warren Buffet – er tilgjengelig som lydbok. Etter å ha lest boken vil du forstå mer av hvordan du får oddsen i din favør.

Lytt til Mastering The Market Cycle - gratis i 30 dager på Storytel

En av de viktigste nøklene til økonomisk suksess er forståelse av markedet. De investorene som best skjønner hva som ligger foran dem er de som gjør det best. Selv om få med sikkerhet kan spå hva fremtiden vil bringe hva angår økonomi og marked. Mastering The Market Cycle gir leseren en dytt i riktig retning, blant annet fordi den oppfordrer deg til å lære av historien. Du kan lytte til den gratis en bestemt tidsperiode gjennom en av lydbok-appene.

Mastering The Market Cycle – dette lærer du mer om

Vekst og fall er en uunngåelig del av markedssyklusen, og Howard Marks lærer deg når du bør være på offensiven og når det er lurest å trekke seg tilbake. Marks forklarer hvilke investeringsgrep som vil være smarte å foreta seg under ulike omstendigheter, for å havne på topp. Når du har lest boken vil du selv forstå hvilke trekk som bør gjøres når, og hvorfor. Et viktig stikkord er sannsynlighet, ettersom markedet alltid vil være uforutsigbart.

Lytt til Mastering The Market Cycle gratis

Ønsker du deg bedre innsikt og forståelse av vekst og fall innen finansmarkedene, kan du lytte til Mastering The Market Cycle gratis en bestemt periode. De ulike lydbok-appene opererer med ulike gratisperioder, og som medlem får du tilgang til enormt digitalt bibliotek. Lær av ekspertene og gi deg selv fordeler innenfor markedet der du ønsker å oppnå suksess. Næringsdrivende fra ulike sektorer har nytt godt av Marks' visdomsord, som dessuten gir deg innblikk menneskets påvirkning på markedet.

Mastering The Market Cycle
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel