Min historie Jens Stoltenberg

Vår tidligere statsminister og nåværende generalsekretær i NATO trenger knapt noen introduksjon for noen, og historien hans er tilgjengelig som lydbok. I Jens Stoltenbergs selvbiografi kommer det fram at han i utgangspunktet ikke ønsket å følge farens fotspor og gå inn i politikken, og som lesere får vi en forståelse av hvorfor det ble politiker av den unge Jens likevel.

Lytt til Min historie - Jens Stoltenberg - gratis i 30 dager på Fabel

I en alder av 41 ble Stoltenberg i år 2000 landets yngste statsminister, og vi får et innblikk i hvordan veien til toppen var. Ungdomstiden var preget av en del festing, og den tidligere Ap-politikeren tar oss med inn i sitt eget private liv i tillegg til å fortelle om det politiske liv, inkludert hvordan det var å styre Norge.

Hvem bør lese Min Historie?

I løpet av 1204 minutter tar Jens Stoltenberg oss lesere med på en reise gjennom eget liv, og du kan nå høre historien hans gratis som lydbok i en periode. Er du interessert i politikk, vil du nok like Min Historie. Her får vi vite om møter med profiler som Barack Obama og Vladimir Putin, og generelt mer om hva som foregår bak kulissene.

Det vises også stor plass til politikk på et lokalt nivå, og trenger du et innblikk i norsk politikk er det verdt å få med seg det Jens kan fortelle om det å skape en rødgrønn regjering, maktkamp innen Arbeiderpartiet og håndteringen av 22. juli. Det er mye politisk stoff i Min Historie, men Stoltenbergs biografi er likevel lettlest.

Lytt til Min Historie gratis

Hverdagen til en topp-politiker er alt annet enn enkel, og veien til topps har vært alt annet enn enkel for Jens Stoltenberg. Både det politiske og det private liv har vært preget av turbulens, og særlig søsteren Ninis bortgang tynget ham og familien. Hele historien kan høres via på lydbok via diverse lydbokapper, og det er gratis i en bestemt tidsperiode.

I Min Historie blir vi bedre kjent med mennesket Jens Stoltenberg, og hva det faktisk innebærer å være en mann i hans posisjon. Her beskrives både oppturer og nedturer, og Jens legger på ingen måte skjul på egne feilsteg. Historien til en av de mest sentrale personene i norsk samtidshistorie er det absolutt verdt å få med seg!

Min historie Jens Stoltenberg
Prøv gratis i 30 dager:
Fabel