Miraklenes tid

Psykolog Hedvig Montgomery har 20 års erfaring som familieterapeut og holder kurs om barn og barnets utvikling. Sammen med medforfatter Eivind Sæther skrev hun «Foreldremagi»-serien bestående av fem bøker som handler om barneoppdragelse. Miraklenes tid 0–2 år: syv enkle steg for å lykkes med oppdragelsen er den andre boken i denne serien som omfatter den aller første perioden i barnets liv. I 2019 ble boken utgitt som lydbok innlest på bokmål.

Lytt til Miraklenes tid - gratis i 30 dager på Storytel

«Foreldremagi»-serien har vært en stor suksess og ble oversatt til 23 språk. Ifølge forfatteren slår budskapet an i land med så ulike kulturer som den norske fordi «barn er barn og foreldre er foreldre». Bøkene hennes hjelper foreldre å ta den utfordrende reisen gjennom milepælene – de første to årene som nyfødt og spedbarn, barnehageårene, barneskoleårene og ungdomsårene. Lytt til Miraklenes tid gratis og finn din egen foreldrestemme.

Om Miraklenes tid

Livsperioden fra 0 til 2 år er en magisk tid fylt med både store utfordringer og store mirakler. Første smil, første skritt, første ord, første tann – alt virker stort. Boken er stappfull av tips om søvn, mat og lek, og ikke minst hjelper forfatteren deg å skille gode råd fra dårlige. Miraklenes tid går rett på essensen av det foreldre trenger å vite, men minner samtidig at det finnes ingen fasit på riktig barneoppdragelse.

Lytt til Miraklenes tid gratis

Er du en nybakt forelder eller bare planlegger å få barn, ikke nøl med å sjekke denne lydboken ut. Du kan få gratis tilgang til den via en av de lydbokappene du finner på Lydbokapper.com. Alle appene tilbyr en gratis prøveperiode i begrenset tid. Finn ut hvilken lydbokapp som passer deg best, aktiver din gratisperiode, bla gjennom tusenvis av spennende lydbøker og nyt fri og ubegrenset strømming.

Miraklenes tid
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel