Mørk safari

Er du ute etter en interessant og eksotisk lydbok som omhandler en reise gjennom Afrikas jungel? Da bør du lytte til lydboken Mørk Safari av forfatter Tomm Kristiansen, en av våre mest kjente og kunnskapsrike Afrika-kjennere. Dette er en bok som er lest inn med høy innlevelse av Kristiansen selv, noe som gjør boken ekstra spennende i lydformat.

Lytt til Mørk safari - gratis i 30 dager på Fabel

Dette er en lydbok som passer perfekt for deg som liker historier om eventyrere som drar på utforskning i ukjent terreng. I boken møter du fattiggutten John Rowlands, som på tross av sin innadvendte personlighet drar ut på sitt livs reise. Det mellommenneskelige aspektet skinner også gjennom i denne kritikerroste boken, som også kan høres gratis i en begrenset periode.

Bokens handling

I Mørk Safari møter som som sagt John Rowlands, en fattig og utstøtt gutt med store ambisjoner. Under aliaset Stanley reiser Rowlands ut på sitt livs reise, og ender opp med å bli en av tidenes største oppdagere. Fattiggutten opplevde mye – han kriget under borgerkrigen i USA, han krysset det afrikanske kontinentet på tvers, grunnla Congo som fristat og fant dr. Livingstone.

Alt dette kostet imidlertid Rowlands mye. Underveis måtte han svikte sine egne venner, lyge og lure menneskene rundt seg. Personligheten til hovedpersonen selv kan nesten oppleves som litt forstyrrende og uhyggelig til tider, men samtidig vekkes en fascinasjon over guttens vilje og evne til å overleve, på tross av sin underliggende galskap. Bli med på eventyret du også!

Lytt til Mørk Safari gratis

I en begrenset periode kan du lytte til Mørk Safari som lydbok gratis. Dette kan du gjøre via diverse lydbokapper, noe som gir deg mulighet til å lytte til den spennende historien hvor og når som helst. Boken varer i 10 timer, 19 minutter og 57 sekunder, noe som gir deg mange timer med spenning og mye underholdning.

Tomm Kristiansen ble født i 1950 og er forfatter og journalist av yrke. Han har blant annet mye erfaring som utenrikskorrespondent for NRK, og har spesielt god kjennskap til Afrika. Forfatteren har tidligere gitt ut boken Mor Afrika. Kristiansens gode kjennskap til Afrika gjør dette til en gjennomført lydbok. Lytt til Mørk Safari gratis i dag, og bli med på et spennende jungeleventyr!

Mørk safari
Prøv gratis i 30 dager:
Fabel