Mørkere

I den berømte Fifty Shades-trilogien møter vi den unge og uskyldige Anastasia Steele som møter den mystiske Christian Grey. I hele serien får vi historien fortalt fra hennes perspektiv, men hva hvis historien var fortalt av Christian Grey? I denne nye serien blir historien leserne kjenner fra Fifty Shades of Grey fortalt på nytt, men denne gangen får leseren endelig innsyn i Christians tanker og følelser. I de originale bøkene var bakgrunnen hans et mysterium, men nå får leseren altså innsyn i hele hans historie.

Lytt til Mørkere - gratis i 30 dager på Fabel

Mørkere tar for seg den andre romanen i trilogien. I den første boka ble det slutt mellom de to, men nå ønsker Christian å vinne tilbake Anastasia. Vil han lykkes? Det er flere problemer som står i veien for at at han skal vinne tilbake Anastasia. Hennes nye sjef prøver å holde henne borte fra Christian. Hans egen ekskjæreste er også tilbake for å vinne hans gunst. Finn ut om han lykkes med å vinne Anastasias hjerte. Hør den nå gratis på lydbok!

Perfekt for Fifty Shades-leserne

Dette er en perfekt bok for alle som elsket den første trilogien, og som ikke får nok av Fifty Shades-bøkene. I bøkene fortalt fra Anastasias side har spesielt barndommen til Christian vært ukjent for leseren. Grey forstår at han denne gangen må konfrontere sine egne demoner, og oppsøker Dr. Flynn for å hjelp til dette. Vil Anastasia velge sjefen Jack? Eller vil kjærligheten mellom henne og Christian være nok? Denne hete fortellingen fås nå på lydbok, om du ønsker noen ekstra spennende kvelder.

Oppskriften på suksess

E. L. James heter egentlig Erika Leonard James og kommer fra England. Hun hadde ikke planlagt å bli forfatter, men utdannet seg som historiker og jobbet på en filmskole. Hun så tilfeldigvis Twilight-filmen, og leste så alle Twilight-bøkene. Hun greide ikke å slutte å tenke på bøkene, og skrev en oppfølger til den siste boken i serien. Det var denne som ble til den første Fifty Shades-boken, og bøkene ble bestselgere over hele verden. Hun bor i dag i London sammen med sin ektemann, Niall Leonard.

En lydbok for de voksne

Lydboken er lest av Joakim Gunby på norsk, med en varighet på 18 timer, 53 minutter og 59 sekunder, og romanen ble utgitt i 2017. Gunby er en erfaren innleser utdannet i London som er kjent fra teater og reklame, og har også dubbet en rekke tegnefilmer. Han er rett og slett den perfekte innleser til å fortelle Christian Greys historie til alle lesere som har lyst til å vite hva den mystiske forretningsmannen skjuler. I en begrenset tidsperiode kan du nå høre lydboken gratis på en lydbokapp du liker.

Lytt til Mørkere av E. L. James gratis

Nå har du endelig muligheten til å høre den andre boken i den nye serien om Christian Grey gratis i en begrenset tidsperiode. Boken er som sagt lest inn av skuespilleren Gunby, som på mesterlig vis forteller den hittil ukjente historien om Grey. I denne boken skal han prøve å vinne tilbake den vakre Anastasia, men for å gjøre dette må han ta et oppgjør med sin egen fortid. I denne intense lydboken følger vi hans reise, og får svarene alle har ventet på siden Fifty Shades-bøkene først kom ut.

Mørkere
Prøv gratis i 30 dager:
Fabel