Mulighetsloven

Livet kan være en evigvarende berg-og-dalbane med opp- og nedturer, men dersom du lærer deg å gripe de gode mulighetene kan du i bunn og grunn få akkurat det du ønsker deg. Mulighetsloven, en velskreven og nyansert bok av Anne-Mette Røsting, gir deg gode råd på veien til å oppnå akkurat det livet du drømmer om. Du befinner deg nå på startstreken, med en ny begynnelse og en fantastisk fremtid foran deg. Mulighetene som ligger foran er uendelige, og det er opp til deg å åpne tankene dine for den ubegrensede, kreative energien som eksisterer der ute. Du kan velge å la mulighetsloven bli en naturlig del av deg.

Lytt til Mulighetsloven - gratis i 30 dager på Fabel

Røsting bruker begrepet mulighetsloven som tittel på sin egen bok, men også om idéen om at det du gir fokus, energi og oppmerksomhet i livet, blir realitet. Gjennom boken blir du presentert en fremgangsmåte for å få mulighetsloven til å virke i nettopp ditt liv. Forfatteren har selv erfart hvordan mennesker har oppnådd uvirkelig vekst og utvikling ved å aktivt ta i bruk mulighetsloven, og gjennom boken deler hun ivrig av sine erfaringer. Røsting ønsker å inspirere deg til å ta selvstendige, verdifulle skritt i retning av å finne din indre kraft og glede. Nå kan du dessuten lytte til boka på lydbok, helt gratis for en periode.

Anne-Mette Røsting

Anne-Mette Røsting er i utgangspunktet utdannet siviløkonom, og har i omtrent 15 år hatt lederansvar innen en rekke bedrifter. Røsting valgte etter hvert å skifte karriereretning og fokusere på egen familie, og ikke minst ønsket hun å inspirere andre mennesker til et nytt og bedre liv. Hun har de siste årene drevet selskapet Natural Force, og arbeider i dag som foredragsholder og livsveileder. Mulighetsloven er Røstings litterære bidrag til å hjelpe deg og meg på veien til å skape et verdifullt, meningsfylt og gledesfylt liv. Boka er gitt ut på norsk, oversatt til engelsk og dessuten gitt ut som lydbok. Lytt gratis til lydboka for inspirasjon.

Lytt til Mulighetsloven gratis

Den drøyt fem timers lange lydboken er lest inn av Anne-Mette Røsting selv, og det fantastiske med lydbok er at du enkelt kan ta den med deg inn i alle hverdagens gjøremål. Du vil ikke angre på å sette av litt tid til å sette deg inn i Mulighetsloven og undersøke hvilke dører som kan åpnes i det du aktivt tar i bruk mulighetsloven i ditt liv. Til syvende og sist er det du som tar valg, men med Røstings råd og erfaringer på veien kan du oppnå økt innsikt og forståelse. For en periode kan du lytte til lydboken helt gratis. Denne muligheten vil du ikke gå glipp av!

Mulighetsloven
Prøv gratis i 30 dager:
Fabel