Mysteriet Norge

Lydboken Mysteriet Norge beskriver det som ikke er like greit i Norge. Mange vokser opp i fattigdom og det er store kjønnsforskjeller. Forfatterne går igjennom flere studier om hvordan forskjellige samfunnsordninger påvirker folks liv. Hvilke mekanismer var det som gikk i kraft da Norge tok grep og fikk situasjonen under kontroll når koronakrisen kom? Ved å høre denne boken som lydbok får du en kunnskapsrik og fascinerende analyse av det norske samfunnet.

Lytt til Mysteriet Norge helt gratis. Lydboken er underholdende og lærerik. Finn ut hvordan fattige folk i nord ble verdens rikeste og lykkeligste folk. De to forfatterne bak boken er Ole-Martin Ihle og Harald Eia. Ihle har også en mastergrad i African-American Studies i fra New York University. Forfatteren Harald Eia har tatt fagene filosofi, matematikk og data ved universitetet i Oslo og leverte i 1992 hovedoppgaven, Lidende ledere og kompetente kalkulatører, næringslivsfolks symbolske kamper.

Mysteriet Norge, spennende og kunnskapsrik lydbok

Det er enda mange ting som ikke er bra i Norge. Kvinner tjener mindre enn menn og mange barn vokser fortsatt opp i fattigdom. Norge blir sett på som et av de mest vellykkede landene i verden, men stemmer det? Harald Eia og Ole-Martin Ihle tar opp store spørsmål i denne boken og går grundig til verks i forskjellige studier, så her får du mange gode svar.

Du kan lytte til boken Mysteriet Norge helt gratis

Som bruker kan du for en begrenset periode lytte til denne lydboken gratis ved å laste ned en eller flere av disse appene på vår nettside. Du kan enkelt få gratis tilgang hos oss og lytte til lydbøker slik du ønsker ved å laste ned bøker fra nettsiden vår. Benytt denne sjansen og nyt våre lydbøker på øret når det passer deg. Kom i gang i dag.

Mysteriet Norge
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel