Nå! Grip øyeblikket. Det er alt du har

Det er nå vi lever, ikke i går og ikke i morgen. Alt vi har er dette øyeblikket. Angrende tanker fra fortiden og bekymringer for fremtiden hjelper oss på ingen måte. Du har sikkert utallige ganger hørt at det gjelder å være til stede her og nå. Hva vil det egentlig si å være til stede her og nå, hvilke fordeler gir det og hva kan du gjøre for å bli mer til stede? Bør du ikke unngå å tenke på fortiden og fremtiden for å kunne planlegge og fungere optimalt? Hvis dette er spørsmål du tenker på, er denne gratis lydboken fra Erik Bertrand Larssen for deg.

Lytt til Nå! Grip øyeblikket. Det er alt du har - gratis i 30 dager på Fabel

Dette er en lydbok som er delt inn i tre deler. Del én handler om det forfatteren mener er egenskapene du vil bli sterkere av. Del to handler om egenskaper du bør kvitte deg med, mens del tre handler om tilstedeværelse. Vi har alle en indre kraft i oss til å skape et bedre liv. Ved å følge og bruke metodene i denne lydboken kan du komme langt på vei, nettopp gjennom å kvitte deg med dine dårlige egenskaper, forsterke eller tilegne deg gode egenskaper og lære å være til stede, her og nå. Hvem er Erik Bertrand Larssen, og hvorfor skal du høre på han?

Om forfatter Erik Bertrand Larssen

Forfatteren av denne lydboken, Erik Bertrand Larssen, er en av Norges mest populære og etterspurte mentaltrenere og foredragsholdere. Han jobbet med Petter Northug og det norske skilandslaget under ski-VM i 2011. I ettertid har Larssen hatt stor suksess med lansering av bøkene Bli Best, Helvetesuka og Nå! Grip Øyeblikket det er alt du har. Med sin allsidige bakgrunn som utdannet siviløkonom, tidligere fallskjermjeger, guide for ledere, foredragsholder, forfatter og mental trener innen næringslivet og toppidretten, er Larssen godt egnet til å dele kunnskap. Dette gjelder hans egne erfaringer, men også erfaringer fra de utallige menneskene han har trent og sett oppnå stor suksess. Mental trening er noe forfatteren brenner for.

Lytt til Nå! Grip øyeblikket. Det er alt du har, gratis

Dette er en lydbok med et en spilletid på 6 timer og 45 minutter, og du kan lytte gratis på den i en begrenset periode via diverse lydbokapper. Her er det mye verdifull kunnskap å tilegne seg. Å være helt rolig, uansett hva som skjer rundt deg av stressende faktorer og forstyrrelser, er egenskap hvem som helst kan trene opp. Det er bare du som setter grensen for hvor mentalt sterk og tilstedeværende du kan bli. Det er Espen Sandvik som har lest inn den lærerike boken som lydbok, noe han gjør med en klar og behagelig røst. Erik Bertrand Larssen presenterer verktøyene og gir deg dyktig veiledning!

Nå! Grip øyeblikket. Det er alt du har
Prøv gratis i 30 dager:
Fabel