Never Split the Difference

Bokens forfatter, Chris Voss, tar deg gjennom sine erfaringer som gisselforhandler for amerikanske FBI og deler sine beste tips på hvordan du selv kan bli en god forhandler. Voss ble leder for internasjonale gisselforhandlinger og har mye forhandlingserfaring med farlige kriminelle og terrorister. Historien hans er fryktelig spennende og svært lærerik. Lær deg nye ferdigheter hjemmefra ved hjelp av denne boka slik at du også kan bli en bedre forhandler. Boken til Chris Voss er nå tilgjengelig som lydbok.

Lytt til Never Split the Difference - gratis i 30 dager på Storytel

Historien til Voss, som du kan lytte til gratis, begynner i de farlige gatene i Kansas City, Missouri. Like etter Voss begynte å jobbe for det amerikanske federale byrået (FBI) ble han nødt til å forhandle med kriminelle og terrorister verden over. I den tiden lærte Chris Voss viktige ferdigheter som du kan nå også tilegne deg neste gang du skal kjøpe deg hus, eller reforhandle lønnen din med arbeidsgiveren. Chris Voss har en klar beskjed til deg: å kunne forhandle er viktig.

Handlingen til Never Split the Difference

Å kunne argumentere saken din er essensielt i dagens samfunn. Chris Voss har utmerket erfaring i dette området, og han er villig til å dele på denne kunnskapen med deg. Du har mye å lære av fra en erfaren FBI-agent som brukte sine forhandlingsferdigheter til å redde liv. Lær de ni effektive prinsippene som kan hjelpe deg å være mer overbevisende og hjelpe deg å vinne diskusjoner. Ta en titt inn i hodet til en FBI-agent.

Lytt til Never Split the Difference gratis!

Hvis Never Split the Difference høres ut som noe for deg, kan du nå lytte til lydboken gratis ved å prøve de ulike lydbok-appene på nettsiden her. Å høre på lydbok har aldri vært enklere. Du kan høre på utrolige mange spennende bøker uansett hvor du befinner deg. Enten er du hjemme, kjører bil eller er ute på tur, kan du høre på lydbok hvor som helst. Lytt til Never Split the Difference og lær noe nytt!

Never Split the Difference
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel