Nextory

Nextory er en svensk abonnementstjeneste for både lydbøker og e-bøker. Selskapet ble opprettet i 2015, og har gradvis vokst seg større med årene. Nextory er i dag en av Nordens største abonnementstjenester for lyd- og e-bøker, og har et utvalg på flere hundre tusen bøker. Det unike med Nextory er at det også gir tilgang til e-bøker dersom du ønsker å lese selv. Dette skiller dem fra mange av konkurrentene, som bare tilbyr lydbøker.

Eksklusiv kampanjekode: Prøv Nextory gratis i 60 dager - Klikk her

Prøveperiode og ulike abonnementer

Det finnes mange strømmetjenester for lydbøker på markedet. Disse har gjerne det samme store utvalget av ulike sjangere, men tittelutvalget kan variere. Derfor kan det lønne seg å aktivere en prøveperiode for å se hvilken app som passer deg best. Nextory tilbyr en gratis prøveperiode på 30 dager til nye brukere.

Nextory tilbyr følgende abonnementer:

  • Nextory Sølv, som lar deg lytte og lese i opptil 20 timer per måned. Du kan ha fire brukerprofiler, men bare én person kan bruke appen om gangen. Dette abonnementet koster 139 kr i måneden.
  • Nextory Gull gir deg ubegrenset lytting og lesing gjennom fire ulike brukerprofiler, men bare én person kan bruke appen om gangen. Dette abonnementet koster 189 kr i måneden.
  • Nextorys familieabonnement gir deg ubegrenset tilgang til lydbøker og e-bøker for fire profiler. Månedsprisen varierer fra 239 til 339 kr i måneden, avhengig av om du ønsker å la to eller fire personer bruke appen samtidig.

Kom i gang med Nextory

For å komme i gang, går du inn på Nextory.no for å opprette en ny bruker. Legg inn betalingsinformasjon og start gratisperioden din. Dersom du sier opp tjenesten innen de første 30 dagene, blir ikke kortet ditt belastet. Gå deretter inn i appbutikken på mobilen eller nettbrettet ditt for å laste ned appen.

Brukervennlige funksjoner og mange kategorier

Nextory er en brukervennlig app som er lett å navigere, både for store og små. Under fanen «Mine bøker» finner du en oversikt over bøker du leser eller hører på nå, en liste over bøker du ønsker å lese, og en lesedagbok. Lesedagboken er en artig funksjon hvor du kan utfordre deg selv – og legge inn egne lesemål. Her får du oversikt over bøker du har fullført, og hvor mye tid du har brukt på å lese denne måneden sammenlignet med forrige måned. Nextory lar deg også skrive anmeldelser av bøkene du har lest. Disse vurderingene er også tilgjengelige i lesedagboken.

Med Nextory på mobilen har du enkel tilgang til et stort bibliotek. Her finner du bøker i alle slags sjangere på både norsk og engelsk: barnebøker, romaner, fantasy, ungdomsbøker, krim og biografer – for å nevne noen.

Vurdering fra brukerne

Basert på vurderingene som er gitt i App Store og Google Play, virker de fleste som har testet Nextory å være svært fornøyde med appen. Bare noen få av dem som har gitt appen en stjernevurdering har også lagt igjen en skriftlig anmeldelse. Blant de positive tilbakemeldingene trekkes det frem at appen er lett å navigere, er prisvennlig og har et godt utvalg. At man både kan lese e-bøker og høre på lydbøker gjør at Nextory skiller seg fra konkurrentene.

Det er også skrevet tilbakemeldinger hvor folk ikke er like positive, men særlig i App store er disse anmeldelsene fra to år tilbake, og mye vil være forandret nå. Noen nyere vurderinger i Google Play nevner at avspilleren hopper langt frem eller tilbake etter man har trykket på pause. Andre brukere er misfornøyde med at man ikke kan lese og lytte til en bok samtidig.

Nextory har fått en samlet score på 4,6 av 5 stjerner fra 160 brukere i App Store. I Google Play har 8117 brukere gitt appen 3,3 av 4 stjerner.


Vanlige spørsmål

Nedenfor har vi samlet noen vanlige spørsmål og svar som mange lurer på om Nextory.

Hva er Nextory?

Nextory er en app med en abonnementstjeneste som lar deg høre på lydbøker og lese e-bøker. Her finner du et stort utvalg av både norske og engelske utgivelser.

Finnes Nextory i Norge?

Ja, i likhet med mange andre europeiske land er Nextory også tilgjengelig i Norge.

Hvordan bruker jeg appen?

Besøk Nextorys nettside for å lage en konto, og last deretter appen ned på mobilen eller til nettbrettet ditt. Logg inn og ta en titt på de nyeste bokutgivelsene i appen. Du kan også søke etter en forfatter eller bok du liker, eller trykke på serier- eller sjangerknappen for å finne noe spennende.

Hva koster Nextory?

Nextory har ulike priser, avhengig av hvilket abonnement du velger. Det finnes tre abonnementer å velge mellom.

Nextory Sølv koster 139 kroner per måned. Dette abonnementet passer best for deg som tror du kommer til å bruke mindre enn 20 timer til å høre på lydbøker i måneden.

Nextory Gull koster 189 kr, og Nextory Familie koster mellom 239 og 339 kr per måned avhengig av hvor mange kontoer som skal kunne være aktive samtidig. Begge disse abonnementene gir deg ubegrenset lytting og lesing.

Alle abonnementene gir deg tilgang til flere hundre tusen bøker hos Nextory.

Kan jeg prøve Nextory gratis?

Ja, du kan prøve Nextory gratis i 30 dager uten bindingstid. Du må legge inn kredittkortinformasjonen din, men kortet ditt blir ikke belastet før de 30 dagene er omme.

Hvordan avslutter jeg Nextory?

Det er svært enkelt å avslutte prøveperioden eller abonnementet ditt. Logg inn på Nextory.no og trykk på «Abonnement» i sidemargen på venstre side. Klikk deretter på knappen «Avslutt abonnement».