No Excuses!: The Power of Self-Discipline

Forfatter og motivasjonsekspert Brian Tracys populære bok finnes nå som lydbok. I den vil du lære mer om hvordan du kan bruke selvdisiplin for å lykkes med å oppnå dine mål i alle områder av livet. Om du trodde at det du manglet var et spesielt talent eller kanskje flaks, så er dette lydboken som motbeviser deg og lærer deg hvordan du kan oppnå akkurat hva du vil med de forutsetningene du allerede har i deg.

Lytt til No Excuses! The Power of Self-Discipline - gratis i 30 dager på Storytel

Boken er en guide til forfatterens beste teknikker for å lære hans metode for å oppnå mer i livet, og lydboka kan du nå høre helt gratis. Tracy startet selv så å si på bar bakke, med manglende utdannelse og begrensede ressurser. Disse teknikkene er de han selv brukte for å komme seg til det nivået av suksess som han i dag har oppnådd, og du kan ta de i bruk med en gang.

Hva handler No Excuses!: The Power of Self-Discipline om?

I denne boken, som ble utgitt i 2010, vil du lære deg å definere og sette mål for din utvikling på jobb. Du lærer også hvordan du forbedrer deg selv og dine personlige relasjoner, og kommer enklere i gang med det nye livet som du kanskje har utsatt lenge. Ved å gjøre oppgavene i lydboken lærer du en ny måte å tenke om fremtiden din på, og du får helt nye perspektiver og teknikker for å lykkes med å oppnå dine drømmer.

Lytt til No Excuses!: The Power of Self-Discipline gratis

Denne boken er for alle som vil oppnå mer i livet og få mer ut av tiden sin. Du som føler at du har potensial til å komme deg lengre, og som trenger nye verktøy for å oppnå dine mål, kan nå høre på lydboken helt gratis i en begrenset periode i ulike lydbok-apper. Spilletiden er på 6 timer og 51 minutter. Du trenger ikke kurs eller coaching, alt du behøver for å komme videre kan du finne i denne lydboken.

No Excuses!: The Power of Self-Discipline
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel