Nollpunkt

Jørn Lier Horsts tidligere erfaring som etterforskningsleder, kombinert med Thomas Engens forfatter-egenskaper gir «Nullpunkt» gode plot og spennende oppbygging. Som gratis lydbok kan du lene deg tilbake og ta del av en krimgåte som kan virke umulig å løse. Lydboken har en spilletid på 11:10:55, og du kan høre den gratis i en viss periode.

Lytt til Nollpunkt - gratis i 30 dager på Fabel

Handlingen tar oss med til Oslo 2018. Kjendisblogger Emma Ramm oppsøker langdistansedronningen Sonja Nordstrøms hjem etter at Nordstrøm ikke møtte opp på lanseringen av sin mye omtalte og avslørende selvbiografi «Evig ener». Emma finner døra ulåst, og hjemmet bærer tydelig preg av et basketak. Politiet kontaktes, og politiførstebetjent Alexander Blix blir ansvarlig for etterforskningen.

For nitten år siden havnet Blix i midten av en dramatisk gisselsituasjon. Hendelsen hadde et fatalt utfall, noe som har preget Blix’ karriere. Med ettervirkninger fra fortiden går Blix i gang med å løse mysteriet rundt forsvinningen av Sonja. Har hun frivillig stukket av fra all oppmerksomhet og støy rundt de avslørende detaljene i boka, eller står politietterforskerne overfor en kriminell handling? Et lik blir funnet på hytten til Sonja, og spor av Sonja dukker opp på forskjellige mystiske steder. Blant annet finner de hennes mobiltelefon i en åpen grav på Gamlebyen gravlund. Mysteriet vokser og blir raskt mer komplisert. Dette er en lydbok det er vanskelig å legge fra seg.

Med minner fra fortiden

Emma og Blix finner raskt ut at de må samarbeide for å stoppe den nådeløse seriemorderen som akkurat har startet sine grufulle handlinger. Blix plages av minnene fra fortiden når de går i gang med å løse mysteriet rundt forsvinningen av Sonja. Seriemorderens plan er godt uttenkt, og målet er kjente mennesker. Hva er årsaken til at nettopp disse personene er utvalgt? I båten til Sonja som befinner seg på Hvaler, finner de en kjent dansk landslagsspiller drept, og uroen og frykten øker. Seriemorderen krever oppmerksomhet, og leker katt og mus med politiet. Emma er tettere på en brennaktuell og tragisk nyhet enn hun noen gang kunne ha forestilt seg.

Mysteriet utvikler seg

Jakten er i gang, men Emma og Blix opplever personlige trusler og diverse blindspor. Vil de rekke å hindre seriemorderen i å begå flere forbrytelser? Mysteriet har en dramatisk utvikling, og alle sanser må skjerpes for å hindre denne utspekulerte seriemorderen i å nå sine mål. Handlingen driver deg fremover i et uberegnelig spill. Ønsker du å slippe til bak politisperringene, og være med å løse mysterier er dette boken for deg. Du kan koble av fra verden rundt deg. Dette er en bok for lesere med krav til spenning og uventede tvister. Liker du en bok det er vanskelig å legge fra seg er denne lydboken et utmerket valg. Lydboken kan prøves gratis i en periode.

Nollpunkt
Prøv gratis i 30 dager:
Fabel