Nordkalotten 365

Nordkalotten 365 er en lydbok skrevet av Lars Monsen som inneholder åtte unike fortellinger om ulike ekspedisjoner Lars Monsen har lagt bak seg nord for polarsirkelen. Når kaldt blir kaldere gir Monsen leseren innblikk i sitt eget liv, samt hvordan det er å være helt alene i fremmede områder. I denne lydboken kan du følge mannen selv og få turbeskrivelser, informasjon om reisemuligheter og tips som kan være gull verdt for de som tenker å prøve noe lignende.

Lytt til Nordkalotten 365 - gratis i 30 dager på Storytel

Nordkalotten 365 er delt opp i åtte ulike fortellinger fra Monsens egne opplevelser i det frosne nord. Her får du informasjon om hvordan du kommer deg til og fra de ulike målene, hvor og/eller hvordan det er best å overnatte, og når på året det er lurest å dra til de ulike områdene. Selv om du kanskje ikke selv har tenkt å ta turen er denne lydboken full av interessante fortellinger og innblikk. Lytt til den helt gratis!

Handlingen til Nordkalotten 365

I tillegg til de åtte overnevnte eventyrene, som hver enkelt kommer med reisetips og spennende anekdoter, får du også grundig innblikk i hvordan Monsen planlegger turene sine lenge i forveien, hva og hvordan han pakker, samt hvordan han klær seg. Har du sett NRK-programmet med samme navn vil du nok kjenne igjen mange av eventyrene Monsen tar deg med på, men her er det bare deg, Monsen og turhunden Foss. Veien blir til mens du går!

Lytt til Nordkalotten 365 gratis!

Enten du interesserer deg for hundeløp i Finnmark, enslige fotturer gjennom frossen, uberørt natur, eller bare interesserer deg for personlige og fascinerende anekdoter og opplevelser fra Monsen selv, er denne lydboken definitivt verdt å høre på. Du kan høre den helt gratis i en begrenset periode via en av appene på siden vår! Boken er skrevet av Lars Monsen og lydboken er lest av Trond Peter Stamsø Munch. Spilletid er på cirka fire og en halv time.

Nordkalotten 365
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel