Norge på langs

Sjansen er stor for at du vet hvem Lars Monsen er, og nå er han tilbake i et nytt format, nemlig lydbok. Det beste av alt? Han har invitert deg til å være med! Sammen med vennen Trond Strømdahl har han vært på tur igjen, og denne gangen har de skrevet ned eventyrene sine. Hør ordene rett fra fra de to karene når de selv forteller om de spennende og noen ganger farlige opplevelsene de hadde på turen sin.

Lytt til Norge på langs - gratis i 30 dager på Storytel

Ikke overraskende traff tanken om å gjennomføre dette prosjektet når de to karene var ute i villmarka, og ikke lenge etter var forberedelsene klare. Turen ville følge norgesgrensa fra nord til sør – fra hvor den krysser over til Russland og Finland, så helt ned til hvor den splitter fra svenskegrensa ved Halden. I denne gratis lydboken kan du selv høre hvilke fantastiske eventyr og katastrofale komplikasjoner som møtte dem på turen, når de trosser mørketid, sterkt vær og alt annet man kan se for seg.

Historien til Norge på langs

Før han var TV-personlighet var Lars Monsen fortsatt en villmarkens kar. For en del år siden bestemte han og kompisen Trond Strømdahl seg for å tilbringe et helt år i villmarka. Det året ble 1990, og de to begynte turen ved den lille landsbyen Grense Jakobselv ved den russiske grensen i nord, og gikk hele landet på langs til de ankom Halden i sør. Telt på ryggen og fiskestang i hånda var det de hadde, men man kommer da vel langt med det?

Lytt til lydboken Norge på langs helt gratis!

Nå i nyere tider har boken blitt revidert og utgitt i nyere og nyere opplag, og har i tillegg blitt lest inn som lydbok av nettopp Monsen og Strømdahl selv. Ikke bare kan du høre på eventyrene deres hvor enn du måtte ønske det, men du kan ha gleden av å høre om dem rett fra de to legendene som planla og tok turen i utgangspunktet. Fra det frosne nord til det våte sør, en kjempespennende fortelling! Lytt til den gratis via appene våre sider.

Norge på langs
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel