Ny grunnlov

Ny grunnlov er tittelen på en lydbok fra 2013. Are Kalvø, som er forfatteren, ønsket å se hva dagens folk mener om grunnloven til Norge fra 1814. Han har reist rundt i Norge for å høre ulike meninger. Han skriver på en underholdende og lærerik måte. Hva synes egentlig det norske folket?

Ny grunnlov er en morsom bok du kan høre gratis. Du vil trekke på smilebåndet samtidig som du vil lære ting fra Norges grunnlov. Forfatteren ønsket et nytt syn på den gamle loven og har derfor besøkt flere plasser i Norge for å høre hva folk tenker. Forfatteren leser lydboken selv. Dette gjør den personlig.

Lytt til Ny grunnlov gratis.

Forfatteren Are Kalvø synes at den norske grunnloven som ble skrevet for 200 år siden var utdatert. Dette ville han gjøre noe med, så han skrev sin egen på en morsom og underholdende måte. Han pratet med flere nordmenn rundt i Norge for å finne ut av hvilket samfunn de ønsket å leve i.

Lytt til Ny grunnlov gratis.

Ny grunnlov kan du lytte til helt gratis på forskjellige apper på denne nettsiden! Prøv den ut i dag og du vil få en morsom opplevelse og et nytt syn på den norske grunnloven. Kos deg med fem morsomme timer med god underholdning, latter og fakta. Prøv den i dag og du vil ikke angre.

Ny grunnlov
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel