Om oss

Lydbokapper.com er et spennende nettsted der du som bruker kan oppdage alt som finnes av nye og gamle apper for lydbøker. Vårt mål er å dekke alt som er å få tak i på markedet her i Norge, slik at du alltid kan få full oversikt kun ved å besøke vårt nettsted. Det innebærer at vi er det mest fullstendige og oppdaterte nettstedet av denne typen her i landet, og at alle som er glade i lydbøker bør komme innom regelmessig. Hele bakgrunnen for at vi startet var nettopp at vi ønsket å gi alle som er glade i å høre på litteratur på lydbok muligheten til å finne akkurat den appen som passer best for nettopp dem.

Hvordan vår tjeneste virker

Hvordan fungerer så Lydbokapper.com? Jo, her på vårt nettsted kommer forbrukerne inn for å finne de beste tilbudene og appene, og vi gir deg selvsagt også lenkene du trenger for å bli medlem eller laste ned appene. Dersom du blir betalende medlem et sted, og du kom til den appen takket være oss, får vi selvsagt også en viss påskjønnelse for det. Dette kalles provisjon. Det som imidlertid er veldig viktig å vite, er at appene vi samarbeider med eller lenker til ikke har mulighet til å betale oss eller gi høyere beløp for lenker for å bli fordelaktig behandlet. Vi er nemlig forpliktet til å følge forbrukerens beste, og gi mest mulig nøytral informasjon. Dermed kan nettstedet fungere slik som det opprinnelig var tenkt.

Målet har hele tiden vært, og er fremdeles, at anbefalingene vi gir deg skal være basert på informasjon som vi behandler på en objektiv måte. Vi gir deg med andre opp anbefalinger som rett og slett reflekterer hva vi mener er de beste appene, med utgangspunkt i tilbud, utvalg, og priser som de enkelte tilbyr. Vi vurderer også andre viktige aspekter ved slike apper, som for eksempel hvor lette de er å bruke og hvilke funksjoner de har. Slike faktorer tas også med i betrakningen når vi utarbeider våre anbefalinger.

Et annet viktig faktum er at anmeldelsene av appene skjer av skribenter som er uavhengige, og ikke får noen økonomiske fordeler av å anbefale den ene eller den andre appen. Rangeringene våre reflekterer med andre ord kvalitet, ikke økonomiske incentiver. De som skriver anmeldelsene, får betalt for det av oss, og har ikke noe direkte med appene og deres ansatte å gjøre. Dette sikrer den nøytraliteten og objektiviteten som vi vet våre lesere er veldig opptatt av på Lydbokapper.com. Du kan være trygg på å du som forbruker kan stole på oss til en hver tid.

På nettstedet vårt vil du også regelmessig finne mer spesifikk inspirasjon og tips, som for eksempel nye bøker eller spennende forfattere som du kanskje ikke har hørt om før. Noen liker Agnes Ravatn, og andre liker Michel Houellebecq eller Elena Ferrante, men alle skal ha mulighet til å finne noe de liker ved å besøke oss og ta seg videre til de tjenestene vi har plukket ut og lenket til. Med andre ord er dette stedet for alle bokelskere, enten du allerede har pløyet gjennom tusenvis av bøker eller kanskje har satt deg som mål å bli litt mer kjent med hva som rører seg i litteraturens verden.

Vårt instendige ønske er at du skal finne en app som leverer de beste bøkene med de laveste prisene og topp funskjonalitet og brukervennlighet. Velkommen skal du være, vi håper at du vil sette pris på våre rangeringer, lenker, og tips! Fortelle gjerne også vennene dine om denne siden, hvis du selv liker den.