Omgitt av idioter

Omgitt av idioter er en interessant lydbok av Thomas Erikson, innlest av Jon Arne Arnseth. Den har fått god mottakelse i Sverige, og nå er den også klar for norske lesere. Dette er en lydbok du også kan lytte til gratis.

Lytt til Omgitt av idioter - gratis i 30 dager på Fabel

Har du lurt på hvorfor det er så vanskelig å forholde seg til andre mennesker? Eller hvorfor kommunikasjon mellom deg og andre noen ganger stopper helt opp? Da er dette lydboken for deg. Erikson viser deg hvordan du enkelt kan dele mennesker i ulike farger. Hver farge sier forteller deg om personens ulike egenskaper. Når du har oversikt over personens svake og sterke egenskaper, er det lettere å kommunisere. Om du er bevisst på dette kan du forstå menneskene rundt deg bedre. Det blir også lettere å forstå deg selv!

Tittelen på denne lydboken er Omgitt av idioter, og nettopp dette har de aller fleste følt fra tid til annen. Lydboken, som du kan høre på gratis gjennom en praktisk lydbokapp, lærer deg at du føler det slik fordi du ikke forstår hvilken farge personene rundt deg er. Da føles det ut som du er omgitt av folk som er dumme, men egentlig styres de av andre egenskaper enn det du er vant til. Lydboken lærer deg å analysere personen du tror er dum og teit, slik at du skjønner hva slags type menneske det er. Når du vet det, lærer du også hva slags respons du kan gi til forskjellige mennesker. Én type oppførsel passer nemlig ikke i møte med alle.

Thomas Erikson: en ekte menneskekjenner

Thomas Erikson er en svensk forfatter, coach og foreleser. Han har også utgitt krimromaner, og andre fagbøker om samme metode han skriver om i denne boka. Omgitt av idioter kom ut i Sverige i 2014, og ble raskt en suksess. Boka er utgitt i hele 40 land og oversatt til 19 språk. I 2016 og 2017 var dette den mest solgte fagboken i Sverige, og den har også blitt en salgssuksess i Norge. Forfatteren har erfaring fra næringslivet, og det merker du tydelig i denne lydboken. Du kan med andre ord være trygg på at dette er skrevet av noen som vet mye om mennesker og hvordan vi kan kommunisere best mulig med hverandre. Ved hjelp av denne boken kan du også lære mer om deg selv.

Lytt til Omgitt av idioter gratis

Det er mange fordeler med å høre på en lydbok, og nå kan du høre den gratis i en begrenset periode. Å høre på en lydbok er en praktisk måte å høre på bøker. Du kan kombinere det å lære mer om mennesker med andre oppgaver, som husarbeid og trening. Det er også en perfekt lydbok om du pendler til jobb. Du får garantert bruk for det du lærer underveis. Kanskje blir det også lettere å forholde seg til sjefen? Det er i hvert fall sikkert at etter du har hørt ferdig boken, kommer du aldri til å føle at du er omgitt av idioter! Med en varighet på 8 timer, 23 minutter og 31 sekunder, har du mange timer med interessant læring foran deg.