Oppnå mer med mindre stress

Føler du deg ofte stresset? Tenker du ofte på ting i hverdagen du ikke synes at du mestrer? Da er Oppnå mer med mindre stress lydboken for deg. Mange har det slik, og tenker dessverre at det ikke er noe de kan gjøre med stress og mangel på mestringsfølelse. Dette kan også føre til at du får dårligere livskvalitet og at slike negative tanker og følelser kommer i veien for alt du har lyst til å få til. I denne lydboken, som du kan høre gratis i en viss tidsperiode, kan du lære teknikker som gjør at du reduserer stresset du føler i hverdagen.

Lytt til Oppnå mer med mindre stress - gratis i 30 dager på Fabel

Dette er nemlig en lydbok som gir deg kunnskap om en teknikk som kalles oppmerksomhetstrening. Det er en type mental trening som gjør at du kan oppnå balanse mellom kropp og sinn, og lydboken inneholder konkrete tips til dette. Teknikken gir deg mulighet til å hvile mens du arbeider, slik at du føler mindre stress. Med disse teknikkene blir det lettere å finne balansen mellom privatliv og jobb, som også vil redusere stresset du føler i hverdagen. Lydboken varer i 6 timer og 59 minutter, så det går fint å få tid til å høre på den i en hektisk hverdag. Nå kan du høre den gratis en begrenset periode.

Om forfatter Andries J. Kroese

Andries Kroese er ekspert på å redusere stress. Da han jobbet som spesialist innen hjerte- og karkirurgi så han selv at stress i lange perioder bokstavelig talt er skadelig og kan føre til mange sykdommer. Da bestemte han seg for å gjøre noe slik at folk skulle slutte å stresse seg syke. Han utdannet seg derfor innen oppmerksomhetstrening ved University of Massachusetts Hospital, USA. Kroese har 40-års erfaring med denne teknikken, og de siste 15 årene har han jobbet som instruktør. Nå er forfatterens kunnskap tilgjengelig via lydbok, som vil gi deg alle tipsene du trenger til å leve et sunnere liv uten stress. Hør den gratis en viss periode!

Lytt til Oppnå mer med mindre stress gratis

For mange ødelegger stress hverdagen. Heldigvis er det mulig å lære seg teknikker som reduserer stresset du føler og oppnå bedre balanse i hverdagen. Oppnå mer med mindre stress er lest inn av Kirsti Grundvig, som formidler boken på en god måte. Hun tar deg gjennom alle tipsene til Kroese med sin tydelige og behagelige stemme. Tipsene til forfatteren kan bidra til å gi deg mer mestringsfølelse, noe som betyr at du kan nyte livet og nå dine mål enklere. Nå kan du høre Oppnå mer med mindre stress gratis på lydbok i en begrenset periode via en lydbokapp som passer for deg.

Oppnå mer med mindre stress
Prøv gratis i 30 dager:
Fabel