På naturens skuldre

Lydbok: På naturens skuldre av Anne Sverdrup-Thygeson. Hør den gratis en begrenset periode. Anne Sverdrup-Thygeson (f. 4. september 1966) er vitenskapelig rådgiver i Norsk institutt for naturforskning - NINA og professor i bevaringsbiologi ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet - NMBU og ved Fakultet for miljøvitenskap og naturforvaltning. Hun debuterte som forfatter med boka Insektenes planet - om de rare, nyttige og fascinerende småkrypene vi ikke kan leve uten. Hun ble nominert til Brageprisen for den boken.

Gratis lydbok: På naturens skuldre. Anne Sverdrup-Thygeson mottok i 2018 Bonnevieprisen. Dette for arbeidet med å formidle biologifaget. Hun har også skrevet boken Insektenes hemmeligheter - Snorkelmygg, zombiebiller og andre småkryp rundt deg. Boken er illustrert av Nina Marie Andersen og er skrevet for å treffe også de yngre leserne. Hun ga også ut Dovendyret og sommerfuglen, en bildebok i 2020. En faktabok som på lettfattelig vis tar leseren med på en informasjonsreise om noe av alt det snodige som foregår i naturen.

På naturens skuldre

Gratis lydbok: På naturens skuldre av Anne Sverdrup-Thygeson. Forfatteren tar oss med på en fantastisk og fascinerende rundreise i mange ulike biotoper - alt fra regnskog, til byskog, skyttergraver og gammelskog. Her får vi et innblikk i et utrolig mangfold av arter, både planter, insekter og dyr. Og hvordan disse påvirker oss, både til spesielle hensikter og i større sammenhenger som klima. Dette er en enestående beskrivelse av hvordan ting henger sammen og hvordan naturen påvirker oss.

Hør På naturens skuldre gratis i en begrenset periode

Gratis lydbok: På naturens skuldre av Anne Sverdrup-Thygeson. Her vil du få 6 timer og 56 minutter med fantastisk og fascinerende informasjon om mangfoldet i naturen og hvordan det påvirker oss. Formidlet på en overbevisende og reflektert måte gjennom historier fortalt om ulike biotoper og situasjoner. Få tilgang til På naturens skuldre og mange andre titler som gratis lydbok i en begrenset periode. Alt du trenger å gjøre er å prøve en av appene på nettsiden.

På naturens skuldre
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel