Pipe Dreams: The Urgent Global Quest to Transform the Toilet

Pipe Dreams: The Urgent Global Quest to Transform the Toilet fra den prisbelønte vitenskapsjournalisten Chelsea Wald. Boken som er humoristisk og grundig etterforsket, ser på hvordan det framtidige toalett-systemet kommer til å fungere. Boken ser på forskjellige aspekter. Den ser på kreativ bruk av menneskeavføring som kompost, til ingeniører som prøver å finne en løsning slik at alle har adgang til et hygienisk toalett. Denne boken er spesielt for de som er interessert i populær-vitenskap som bestselgerne til Mary Roach. Boken kan nå lyttes til som lydbok via flere lydbok-apper.

Pipe Dreams: The Urgent Global Quest to Transform the Toilet som nå kan lyttes til gratis er skrevet av journalisten Chelsea Wald. Hun vil gjennom denne boken vise at menneskelig avfall er alle sitt problem, ikke bare noen få. Hun vil også få fram at dette er et problem som kan bli løst hvis vi bare fokuserer på å løse det. Det hele begynte med en oppgave hun fikk hvor hun skulle skrive om hygiene. Men dette prosjektet endte opp med en mengde materiale som tilsvarte en hel bok.

Pipe Dreams: The Urgent Global Quest to Transform the Toilet

Boken handler om toalettet. De fleste av oss gir ikke midtpunktet på badet mange tanker og vet kanskje ikke hva toalettet gjør for oss. At det gir oss flere år lengre levetid ved å stoppe sykdommer for eksempel. Selv om dette er en viktig del av livene til den vestlige delen av verden og har gjort mye bra, mangler billioner av mennesker et hygienisk kloakk system. Noe av grunnen til dette er at toalettet er tabu å prate om. Denne boken vil starte samtalen rundt at mangelen på et hygienisk toalett er alle sitt problem.

Lytt til Pipe Dreams: The Urgent Global Quest to Transform the Toilet gratis

Pipe Dreams: The Urgent Global Quest to Transform the Toilet finnes nå på lydbok og blir lest av Lisa Flanagan. Lydboken varer i 8 timer og 8 minutter. Flere lydbok apper gir deg muligheten til å lytte gratis i en periode slik at du kan lytte til historien om toalettet og hvilke løsninger vitenskapsfolk kommer opp med. Dette gir deg muligheten til å finne appen du liker bedre og få et medlemskap hos din favoritt app. Du får friheten til å kunne lytte og avslutte medlemskapet om du ikke er fornøyd.

Pipe Dreams: The Urgent Global Quest to Transform the Toilet
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel