Plantelykke – Stell og innred med grønne planter

Få naturen inn i huset ditt med frodige, grønne planter. Planter inne gjør husets interiør mer organisk. Ampler i taket og store grønne planter i krukker gir deg mulighet til å gjøre ditt hus unikt. Er du usikker på hvordan du skal lykkes med plantene dine? Vil du vite mer om hvilke planter som passer deg, og hvordan du innlemmer dem i interiøret ditt? Hør Plantelykke – stell og innred med grønne planter som lydbok nå, gratis i en tidsbegrenset periode.

Anders Røyneberg er også kjent som @arcticgardener, og gir deg i denne boken tips og råd til hvordan du best innreder med grønne planter i ditt hjem. Anders Røyneberg er agronom, psykiatrisk sykepleier og sexolog i tillegg til å være planteelsker. Han har over 40.000 følgere på instagram og har fått oppmerksomhet både nasjonalt og internasjonalt. I en begrenset periode, har du nå muligheten til å lytte til hans siste bok Plantelykke – stell og innred med grønne planter gratis som lydbok.

Lytt til Plantelykke – stell og innred med grønne planter gratis

Alle vil ha grønne planter inne. Plantelykke – stell og innred med grønne planter viser deg hvordan du kan lykkes med grønne planter. Her får du både kunnskap og inspirasjon til å begynne med grønne planter. Har du lurt på hvilke planter du skal velge, hvordan du skal innrede med dem og virkelig få dem til å trives? Røynebeg gir deg svar på disse spørsmålene. I tillegg forklarer han hvordan du skal kunne ta i bruk hele huset til å skape en grønn oase.

Lytt til Plantelykke – stell og innred med grønne planter

Liker du å lese bøker, men føler at tiden ikke strekker til? Kanskje bruker du mye tid i bilen frem og tilbake til jobb? Ikke har vi boken med oss hvor vi enn er heller. Med lydbok via app har du mulighet til å lytte til dine favorittbøker når som helst via mobiltelefonen, som vi jo alltid har med oss. Nå, i en begrenset periode har du mulighet til å lytte til Plantelykke – stell og innred med grønne planter gratis via diverse lydbokapper.

Plantelykke – Stell og innred med grønne planter
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel