Rakkerunger og englebarn

Det er utfordrende å være foreldre, enten du er far eller mor. Som oss voksne er også barn forskjellige. Ulike diagnoser har sine utfordringer, men også i barns gen er det store forskjeller. Det går på ulike interesser, humør, temperament, vilje og evnen til å takle de utfordringer som møter barna i det moderne samfunnet. Dette er en lydbok som tar for seg det meste på disse områdene.

Lytt til Rakkerunger og englebarn - gratis i 30 dager på Storytel

Det er mange der ute som kan gi deg råd og veiledning på det meste som dreier seg om barn og oppvekst. De fleste er godt ment, men kan allikevel bidra til mer forvirring blant foreldre. Det er aldri laget en mal på riktig oppdragelse. Denne lydboken er tilgjengelig gratis og er et godt bidrag til å gjøre foreldre mer bevisst på viktige forskjeller i barns oppdragelse.

Hva gir Rakkerunger og englebarn deg?

Ved å lytte til denne boken kan du som far eller mor bli enda mer bevisst på de individuelle forskjellene det er på barn. Selv i en søskenflokk vil det være store forskjeller, slik at en oppdragelse er ikke den samme på alle barna du har. Den oppdragelsen andre gir sine barn er ikke nødvendigvis riktig for deres barn. Bli en bevisst far eller mor gjennom denne boken.

Lydboken Rakkerunger og englebarn får du gratis her

På våre sider finner du lydbok-apper som gir deg muligheten til å laste ned lydbøker uten noen kostnader i en begrenset periode. Rakkerunger og englebarn er bare en av flere titler. Finn den gjennom en app, last den ned helt gratis og ta i bruk de rådene den kommer med umiddelbart. Om du synes den er nyttig setter vi pris på om du anbefaler den til andre gjennom våre sider.

Rakkerunger og englebarn
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel