Range: How Generalists Triumph in a Specialized World

David Epsteins populære lydbok er for alle som vil lære seg hvordan de kan yte bedre. Boka er basert på aktuell forskning, men den er verken tørr eller kjedelig. Epstein argumenterer overbevisende at de av oss som hopper mellom interesser, prøver og feiler – og prøver igjen, vil kunne oppnå bedre resultater enn de som spesialiserer seg. Han sier imot mye av det som de fleste av oss har hørt mange ganger, at vi bør fokusere på én ting og bli best på det.

Lytt til Range: How Generalists Triumph in a Specialized World - gratis i 30 dager på Storytel

Vi er nok mange som vil reagere med lettelse når vi leser dette. For de av oss som har brukt lang tid på å finne vår vei, eller har et lite hav av interesser som vi ikke helt klarer å velge mellom, er dette et velkomment perspektiv. Om du kjenner deg igjen, så kan du nå lese denne boka helt gratis. Du vil få ny innsikt i hvordan du kan bruke dine ulike interesser til å yte bedre og oppnå mer.

Historien fortalt i Range: How Generalists Triumph in a Specialized World

Epstein understreker argumentet sitt med å først fortelle historiene til Tiger Woods og Roger Federer. Woods spesialiserte seg tidlig, mens Federer tok den mer knotete veien mot sin suksess. Dette er ikke de eneste kjente personene som trekkes fram i boken. Historien er full av både spesialister og multitalenter, og det er ikke tvil om at spesialisering i noen tilfeller vil fungere. Men i en verden som blir mer og mer kompleks vil allsidige generalister kunne nå enda lengre.

Lytt til Range: How Generalists Triumph in a Specialized World gratis

Denne øyeåpneren av en bok kan du nå lese gratis som lydbok. Den er nå tilgjengelig via forskjellige lydbok-apper som du kan prøve ut i en begrenset periode. Du vil fort forstå hvorfor den har blitt så populær, og kanskje til og med endre syn på din egen vei i livet. Den vil ruste deg med grundig innsikt i psykologi og suksess. Boken varer i hele 10 timer og 17 minutter, og ble utgitt i 2019.

Range: How Generalists Triumph in a Specialized World
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel