Rich Dad Poor Dad

Rich Dad Poor Dad ble skrevet i 1997 av Robert T. Kiyosaki, og ble en umiddelbar New York Times-bestselger. Dette er en populær bok om personlig økonomi og er fremdeles minst like aktuell i vår tid. Boken har blitt oversatt til over 50 språk og solgt over 36 millioner eksemplarer over hele verden. Rich Dad Poor Dad er en lydbok med et mektig budskap som har endret måten mange mennesker ser på økonomisk frihet og økonomisk utdanning på.

Lytt til Rich Dad Poor Dad - gratis i 30 dager på Storytel

Boken understreker viktigheten av økonomisk kompetanse og utdanning, økonomisk uavhengighet samt oppfordrer å starte egne bedrifter og investere i eiendeler og eiendom. Den viktigste lærdommen i Rich Dad Poor Dad er at fattige folk sparer penger, mens rike folk investerer. Ved å bruke denne kunnskapen kunne Kiyosaki pensjonere seg før han fylte 50 år. Lytt gratis til Rich Dad Poor Dad og lær mer om hvordan også du kan forandre livet ditt og bli rik!

Hva du kan lære om i Rich Dad Poor Dad

Ifølge Kiyosaki kan alle bli rike og ha økonomisk sikkerhet hvis de bruker kunnskapen beskrevet i denne boken. Forfatteren forteller om to fedre – hans virkelige far, en hardtarbeidende mann som slet med å få endene til å møtes, og hans rike far – hans mentor som forlot ungdomsskolen, men klarte å bli millionær. I Rich Dad Poor Dad viser Kiyosaki hvordan folk må utfordre synet sitt på penger for å bli rike selv om de ikke har høy inntekt.

Lytt gratis til Rich Dad Poor Dad

Dersom du synes Rich Dad Poor Dad høres ut som en spennende og nyttig bok for deg, kan du finne boken på en lydbok app etter din smak. Lytt til Rich Dad Poor Dad og mange andre lydbøker helt gratis allerede fra i dag. Det er helt kostnadsfritt å prøve en app for å laste ned de lydbøkene du vil høre på telefon eller nettbrett. Registrer deg nå og nyt lydbøkene der det passer deg best!

Rich Dad Poor Dad
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel