Ro for livet

Med historier fra en utrolig loggbok blir vi kjent med forfatteren og hans kjærlighet for åpent hav. Vi blir også kjent med en familie som i generasjoner har krysset store hav i små båter. Ro for livet – havroing, lidenskap og livsfare av Stein Hoff er en lydbok som viser at alder ikke kan stoppe de største eventyr eller en manns lidenskap.

Lytt til Ro for livet - gratis i 30 dager på Storytel

George Harbo og Frank Samuelsen rodde over Atlanteren i 1896, fra New York til England. I 2016 skapte nordmannen Stein Hoff store overskrifter når han la ut på samme reisen, en reise som fort kunne bli hans siste. Stein Hoff er en pioner til havs, og her kan du lytte til hans intense reise gratis i lydbokformat.

Ro for livet

Da Stein Hoff passerte 70 år legger han ut på rotur alene over Nord-Atlanteren, som regnes som Atlanterhavets tøffeste strekning. Selv med et langt liv og mye erfaring blir han etter 80 dager til havs nødt til å gi opp når han havner i et uvær nesten like sterkt som en orkan og forlater båten i en intens redningsaksjon.

Hør på Ro for livet gratis

Ro for livet – havroing, lidenskap og livsfare av Stein Hoff er kun en av mange utrolige biografier eller annen litterære sjangere du kan høre på gratis på denne siden. Test ut en av appene for tilgang til hundrevis av titler og tusenvis av timer med spennende historier på ørene. Med denne tjenesten er du aldri alene på tur, jobb eller når du gjør husarbeid.

Ro for livet
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel