Roald Amundsen

Tor Bomann-Larsen ble født i 1951 på Jevnaker. Han er både forfatter og tegner. Han hadde først en kort karriere som billedkunstner. Deretter begynte han som avistegner i avisen "Ny Tid". Han har senere skrevet flere bøker, blant annet barnebøker og biografier slik som boken Roald Amundsen som du også kan høre som lydbok.

Boken om Roald Amundsen er en spennende, beskrivende biografi som du kan lytte til gratis her på vår nettside. Denne boken er spekket med gode historier fra Roalds liv, eventyr, ekspedisjoner og romantisk lengsel etter en kvinne. Boken er oversatt til flere språk, russisk, engelsk og tysk. Den finnes nå også som jubileumsutgave.

Roald Amundsen - en biografi med spennende historier og eventyr fra hans liv.

Boken er om vår alles kjære polfarer og opplevelsesmann Roald Amundsen. Hele verden har fulgt Roald Amundsen på hans elleville fantastiske ekspedisjoner. Bomann-Larsen sitter på mengder av detaljer og informasjon om Roalds liv og har skrevet en bok fylt med spennende og dramatiske opplevelser som polfareren har opplevd i løpet av livet.

Lytt til boken om Roald Amundsen helt gratis.

Ved å laste ned en av appene på nettsiden vår får du fri tilgang til denne fantastiske lydboken. En spennende lydbok på øret gjør fort hverdagen lystigere. Hvis du prøver en av våre apper får du fri tilgang og kan med det drømme deg bort i denne spennende boken. Prøv den i dag.

Roald Amundsen
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel