Sapiens

Yoval Noah Harari ble født i Israel i 1976, og er i dag historiker og professor ved Hebrew University i Jerusalem. Hans bøker gjør et dypdykk i vitenskapelige områder som samfunn, udødelighet, menneskehet og lykke. Sapiens er en av forfatterens to bestselgere i sjangeren Populærvitenskap. Den andre er Homo Deus. Begge bøkene finnes tilgjengelig som lydbok. Gi Sapiens en sjanse – lyttere over hele verden har allerede gjort det samme, og nå er boken en internasjonal farsott og bestselger både på papir og lyd format.

Lytt til Sapiens - gratis i 30 dager på Storytel

Lydboken viser hvordan Homo Sapiens med vitenskapelige metoder skapte en jordbruksrevolusjon. Dette danner grunnlaget for dagens perfeksjonistiske samfunn. Forfatteren leker også med tanken om konsekvensene av en fremtidig bioteknologisk verden, der bioteknologiske organismer med høy intelligens forbigås av egne skapelser og kreasjoner. Forfatteren går så langt som å uttale at Homo Sapiens slik vi kjenner menneskeheten i dag, vil utslettes om cirka hundre år. Boken tar deg gjennom historie, vitenskap og teknologi på en lettforståelig måte. Den er et godt valg når du skal benytte deg av din gratis prøveperiode.

Sapiens handling

Boken Sapiens handler om menneskehetens utvikling fra Sapiens første steg på jorden, til dagens Homo Sapiens perfeksjonistiske verden. Inkludert alt der i mellom. Den tar for seg vitenskapelige bevis, så vel som potensielle fremtidige konsekvenser av teknologisk utvikling på jorden. Du får et innblikk i flere spennende forskningsområder, og får høre om menneskeheten og dens utvikling. Dette satt i et perspektiv som er lett å forstå. Med en lekende letthet fortelles vitenskapelige fenomen på en spennende måte, som gjør at du fengsles av innholdet fra start til slutt.

Hør Sapiens helt gratis

Om du laster ned en av applikasjonene på nettsiden, kan du høre på lydboken helt gratis i en periode. Dette er en prøveperiode for å teste ut om lydbok er noe for deg. Om du skulle finne det interessant, kan du tegne abonnement og få tilgang til et vell av gode lydbøker fra norske eller utenlandske forfattere, bestselgere og andre bøker i alle sjangere. Du kan filtrere søkene dine etter sjanger, tittel og forfatter, slik at du er garantert å finne dine favoritter på en enkel og effektiv måte!

Sapiens
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel