Selvmedfølelse - finn din indre venn

Boken ble opprinnelig utgitt på svensk i 2014 og deretter oversatt til norsk av Ann Høydalsnes i 2018. Forordet i boken er skrevet av den kjente norske legen og forfatteren Audun Myskja. Det er en viktig bok om personlig psykisk helse som kan hjelpe leseren til å bli flinkere til å ta vare på sin egen verdi og selvaksept. Boken finnes i ulike formater, inkludert som lydbok.

Lytt til Selvmedfølelse - finn din indre venn - gratis i 30 dager på Storytel

Den svenske forfatteren Agneta Lagercrantz jobbet lenge som redaktør og reporter i Svenska Dagbladet, med fokus på psykologi og personlig utvikling. Hun har skrevet flere bøker om disse temaene og mange er tilgjengelig på lydbok som du kan lytte til gratis. Hun skriver godt og er genuint interessert i at du som person verdsetter deg selv. Per dags dato er det bare Selvmedfølelse - finn din indre venn som er oversatt til norsk.

Om Selvmedfølelse - finn din indre venn

Boken har som mål å få deg til å bli snillere mot deg selv, til å bli den vennen du selv er til andre. Når du opplever motgang kan du ofte klandre deg selv og la hjernen sette deg i et negativ lys, men det er da du må huske å gi deg selv en pause og være vennlig med deg selv. Slik får du en mindre stresset hverdag og kan akseptere den du er.

Hør Selvmedfølelse - finn din indre venn gratis

Du kan høre lydboken gratis i en begrenset periode via de ulike lydbokappene her på siden. Lydboken er 6 timer og 35 minutter lang og innlest av Siv Charlotte Klynderud. La deg bli inspirert av Lagercrantz. Bli varmere med deg selv og dermed med dem rundt deg, helt til samfunnet blir oppvarmet av medmenneskelighet og velvilje som kommer alle til gode. Det er en viktig bok du vil nyte godt av.

Selvmedfølelse - finn din indre venn
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel