Sett meg fri

Sett meg fri er en erotisk roman om den sterke og uavhengige Nikki Fairchild, som ikke er redd for å si nei, og gjør ting på egne premisser. Hun møter den kjekke og selvsikre millionæren Damien Stark, som er vant til å få det han vil. Selv om Nikki i utgangspunktet tror at Damien kun er ute etter å ligge med henne, klarer hun ikke la være å bli betatt.

Lytt til Sett meg fri - gratis i 30 dager på Storytel

Hun finner etter hvert ut at Damien faktisk er den eneste hun kan betro seg til, men også at han har mørke hemmeligheter som kan stikke kjepper i hjulene for forholdet deres. De to er lidenskapelig betatt av hverandre, og selv Nikki har hemmeligheter hun frykter kan ødelegge mellom de to. Du kan nå få Sett meg fri som lydbok, og det er gratis en periode.

Hvem egner Sett meg fri seg for?

Dersom du fikk mersmak etter 50 shades of grey-serien, vil du elske denne. Sett meg fri er en erotisk og romantisk novelle med sterk emosjonell dybde, en historie med flere lag og den er i tillegg veldig godt skrevet. Når to sterke personligheter kommer sammen – en mannlig og en kvinnelig – og det oppstår søt musikk, blir det fort vanskelig å legge fra seg Sett meg fri.

Klassisk format, unik historie

Formatet i Sett meg fri er godt kjent: en pen, ung dame med et rikt følelsesliv fanger oppmerksomheten til en steinrik, råkjekk og maskulin ung mann. De inngår etter hvert et forhold fylt av fart, spenning, adrenalin og ikke minst erotikk, selv om begge parter sitter på mørke hemmeligheter som kan forkludre alt. J. Kenner har likevel klart å gjøre sin bok ganske annerledes fra lignende romaner!

J. Kenner

Den bestselgende forfatteren Julie Kenner, som også gir ut bøker under navnene J. Kenner og J.K. Beck, har vunnet priser for sine erotiske noveller, hvorav Sett meg fri kun er én av mange. Den er i tillegg den første i en serie av erotiske noveller. J. Kenner skriver for øvrig innen flere sjangrer, og er således en meget allsidig skribent som det er verdt å sjekke ut.

Lytt til Sett meg fri gratis

Både Sett meg fri og andre litterære verker fås gratis som lydbok i en begrenset tidsperiode, via diverse lydbokapper. Er erotiske fortellinger din kopp med te, er denne et must. Den byr på kraftfulle personligheter og erotisk spenning, og kan erstatte en romantisk film på en lørdagskveld. Sett meg fri har en spilletid på 11 timer og 5 minutter, og disse er spekket med lidenskap.

Sett meg fri
Prøv gratis i 30 dager:
Storytel